NEWS
valfresco

NAJMLAĐI STOLNOTENISAČI IZ TARA NASTUPILI NA 65. ZAGIPINGU

IMG_20180420_170905-1524479115325
23.04.2018. 15:18; Učitavanja: 112; Početna / Novosti / Okolne općine / NAJMLAĐI STOLNOTENISAČI IZ TARA NASTUPILI NA 65. ZAGIPINGU

Proteklog je vikenda u Zagrebu održan najveći ovogodišnji međunarodni stolnoteniski turnir za mlađe kategorije, popularni „Zagiping“, koji je u svom 65. izdanju okupio blizu 750 djece iz 15 zemalja a po prvi puta na natjecanju sudjelovali su i stolnotenisači iz SAD-a.
Sa tradicijom dužom od 60 godina, „Zagiping“ je i ove godine pružio iznimno puno prilika i mogućnosti mladim stolnotenisačima i stolnotenisačicama da na jednom mjestu zaigraju na više od 50 stolova i pokažu svoje znanje i kvalitetu.

Tarski su Klub predstavljali, u kategoriji Najmlađih kadeta Danijel Filipović,  koji je sa jednom pobjedom i jednim porazom u skupini kao drugoplasirani nastavio natjecanje u tzv. kvalifikacijskom Play Off-u no nažalost porazom protiv Helez Vita nije uspio doći u 1/16 finala.
U kategoriji Mlađih kadeta svoju priliku za prolazak skupine tražio je Mateo Dedić no suparnici (Ušaj, Bošnjaković i Puškadija) pružili su vrlo jaki otpor pa Mateo sa samo dva osvojena seta nije uspio nastaviti natjecanje u glavnom žrijebu.

Članovi tarskog  kluba upisali su i nekoliko važnih bodova za najnoviju rang ljestvicu HSTS-a  a  zahtjevni mečevi odigrani u Zagrebu, ujedno su im odlična uvertira za posljednji ovosezonski županijski turnir koji će se održati u Pazinu već idućeg vikenda a na kojem se odlučuje direktan plasman na županijski “TOP 8“ planiran za lipanj ove godine.

Poželimo svima puno sportske sreće na predstojećem natjecanju i plasman među najboljih osam županije u svojim kategorijama.

 

Trener Zoran Holik

Print Friendly, PDF & Email
LaPentola S