NEWS
valfresco

Mjesec poduzetništva u Poreču – održana radionica „Dizajn doživljaja klijenata do kvalitetnije usluge – uloga poduzetnika“

1 (63)
05.10.2019. 19:21; Učitavanja: 112; Početna / Gospodarstvo / Mjesec poduzetništva u Poreču – održana radionica „Dizajn doživljaja klijenata do kvalitetnije usluge – uloga poduzetnika“

U okviru programa manifestacije „Mjesec poduzetništva u Poreču“, u četvrtak 3. listopada 2019. u Poduzetničkom inkubatoru Poreč održana je radionica „Dizajn doživljaja klijenata do kvalitetnije usluge – uloga poduzetnika“. Radionicu je vodila dr.sc. Klara Trošt Lesić iz tvrtke Eventor, Vrsar.

Na radionici su sudionici spoznali osnovne korake u dizajnu doživljaja iz održive perspektive, vlastite jedinstvenosti i potrebe klijenata na temelju kojih će oblikovati buduću ponudu. Stečenim znanjima lakše će se suočavati izazovima vođenja poslovanja. Sudionici prisutni na radionici dolaze iz različitih sektora: od turizma, ugostiteljstva i trgovine do obrazovnog sektora, stoga je radionica imala multidisciplinarni pristup.

Na radionici su se primjenjivali različiti metodološki oblici prijenosa znanja poput praktičnih primjera, vježbi prepoznavanja, zadataka u grupama što je omogućilo svim sudionicima da na jednostavan način zapamte i primjene naučeno.

 Porečki poduzetnici i obrtnici predstavljaju glavni kotač razvoja grada, te je Grad Poreč-Parenzo omogućio postojećim poduzetnicima i onima koji to tek planiraju postati, bogat i raznovrstan program kroz manifestaciju Mjesec poduzetništva, u cilju vlastitog razvoja i daljnjeg poticanja poduzetništva na području grada.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email