NEWS
valfresco

MJESEC PODUZETNIŠTVA U POREČU – edukacija: Pet uzroka nerazumijevanja među djelatnicima i njihova rješenja, doc. dr. sc. Marinela Dropulić Ružić, Meraklis

Plakat
12.10.2019. 20:21; Učitavanja: 183; Početna / Gospodarstvo / MJESEC PODUZETNIŠTVA U POREČU – edukacija: Pet uzroka nerazumijevanja među djelatnicima i njihova rješenja, doc. dr. sc. Marinela Dropulić Ružić, Meraklis

Konflikti. Neučinkovitost. Neuvažavanje. Nemotiviranost. Glavobolje – ovo su samo neki od simptoma nerazumijevanja među vašim djelatnicima i unutar vaših timova.  O tome zašto „nikako na zelenu granu“ s ljudima i kako to promijeniti objašnjava doc. dr. sc. Marinela Dropulić Ružić na besplatnoj edukaciji u utorak, 15. listopada s početkom u 17,00 sati u Poduzetničkom inkubatoru u Žbandaju. Edukacija je besplatna, a mjesta su ograničena. Zbog ograničenog broja mjesta potrebno je izvršiti prijavu na e-mail adresu: [email protected] s naznakom „Edukacija – Marinela Dropulić Ružić” najkasnije do utorka 15.10. do 10h.

Ova edukacija je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču koju ove godine po drugi puta organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča-Parenzo sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.

Više o predavačici:

doc. dr. sc. Marinela Dropulić Ružić, certificirani je Executive Business i Whole Brain coach koja pomaže i pojedincima i organizacijama prepoznati svoje skrivene potencijale, razviti ih u talente i staviti u funkciju osobnog i organizacijskog rasta. Certificirani je i mentor za rad s mladim nezaposlenim osobama.

Iskustvo u agenciji za posredovanje pri zapošljavanju te desetogodišnje znanstveno iskustvo u području turizma i upravljanja ljudskim potencijalima stavlja u funkciju procesa razvoja ljudskih potencijala koje provodi kroz svoju konzultantsku firmu Meraklis.

Vodila je i surađivala na domaćim i inozemnim projektima znanstvenog i stručnog karaktera te ima bogato iskustvo u provođenju istraživanja i analizi podataka. Autorica je priručnika “Što ako mladi žele raditi u turizmu?” ali i brojnih znanstvenih i stručnih članaka te je koautorica tri znanstvene knjige.

Vanjska je suradnica Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli te kolumnistica portala Hrturizam.hr, a prije znanstvene karijere iskustvo je stjecala u hotelskim poduzećima i ugostiteljstvu u Hrvatskoj i SAD-u.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email