NEWS

Lions Club Poreč održao uspješnu donatorsku akciju za azil za napuštene životinje u Pazinu

71187867_10211906516978616_8313382425199640576_o
30.09.2019. 19:11; Učitavanja: 260; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Lions Club Poreč održao uspješnu donatorsku akciju za azil za napuštene životinje u Pazinu

U  subotu, 28.rujna 2019 u Poreču, u  zgradi Zajednice Talijana Poreč, popularnom Circolu, na porečkom Trgu Slobode održana je donatorska akcija za udrugu HappyEnd  –  Azil za pse i mačke u Pazinu u organizaciji Lions kluba Poreč. U Circolu se okupio veliki broj Lionsa i leića iz Novigrada, Pule, Poreča i Opatije te  građana Poreča kao i velikog broja djece. Bila je to večer magije, cabareta , poezije , plesa, muzike…… u kojoj su sudjelovali mađioničar„Dario“ , kabaretist „Davidina” Trst , Duo Anita i Dante Marušić Buje, tenor Kristian Marušić iz Grožnjana, poezija Valter Turčinović Buje, violončelistica Hana Gubić Poreč, prof. klavira Suzana Uršić, ples flamenco „ASD Ventaglio“ Trst – koreograf Hana Rivano,  „Wild Country Dancers“ iz bujske udruge „LIV“ i Ele Dance Trst , šou Gosp. Bojana i Pas Frida, i predstavljanje Istra  Dog  Land – Hotel za Pse. Hvala svim izvođačima.

Svi izvođači nastupili su besplatno i donirali svoj nastup i trud za prikupljanje pomoći u hrani, lijekovima,novcu za udrugu HappyEnd Pazin koja brine o velikom broju pasa i mačaka u svom azilu.

Svi prisutni su umjesto ulaznica donirali novac ili su donijeli hranu za pse i mačke , a poslije predstave za sve je organizirana lagana večera i piće zahvaljujući mnogobrojnim donatorima: Pekari Concenttino Poreč, mesnici Cikili, Coton clubu.

Posebna hvala Zajednici Talijana Poreč na svesrdnoj pomoći na donatorskoj večeri i besplatnom ustupanju Circola.

Osim ove večeri svoje donaciju su doznačili i drugi građani Poreča na račun LC Poreča.

Poseban doprinos ovoj akciji je dala udruga Bau Miao Help iz Buja koja je prikupila i donijela 29,5 kg kroketa za pse 14 kg kroketa za mačke, 2 kg mesa za mačke, 21 kg mesa za mačke, 5 kg pijeska za mačke s granulama protiv mirisa, velike i male posude, jastuci, deke.

Sveukupno je donirano preko 10.000 kn u novcu za koji će se kupiti hrana i lijekovi, a još toliko je prikupljeno hrane za pse i mačke. Sve donacije će biti uručene 04.10.2019 na Dan zaštite životinja i  DAN SVETOG FRANJE ASIŠKOG, koji se smatra zaštitnikom okoliša i životinja,  poznat po vegetarijanstvu i privrženosti svim živim bićima kada će se Azil i posvetiti.

Hvala svima!!

Predsjednica kluba

Anamarija Muzica Saitz

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
DSG 2020 -S