NEWS
valfresco

Gradonačelnik Peršurić i pročelnik Poropat obišli gradilišta gradskih i drugih komunalnih tvrtki

U Špadićima
18.04.2019. 22:57; Učitavanja: 350; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Gradonačelnik Peršurić i pročelnik Poropat obišli gradilišta gradskih i drugih komunalnih tvrtki

Gradonačelnik Grada Poreča-Parenzo Loris Peršurić i pročelnik gradskog Upravnog odjela za komunalni sustav Marino Poropat obišli su danas gradilišta na području grada na kojima se odvijaju investicije gradskih i drugih komunalnih tvrtki.

Radovi se odvijaju na više lokacija, a prema planu svi bi trebali biti gotovi prije sezone. Najviše je riječ o asfaltiranjima prometnica koja će se intenzivno vršiti danas i sutra. Priprema za asfaltiranja vrši se u naseljima Špadići i Materada, gdje se prometnice saniraju nakon radova na vodovodnom ogranku, te u ulici Nikole Tesle i šetalištu Antona Restovića. Radovi na asfaltiranju prometnica odvijaju se i u naselju Gulići i poduzetničkoj zoni Facinka gdje se rade pristupne prometnice za nove korisnike i njihove objekte.

Gradonačelnik ističe kako se radovima nastoji podignuti standard i poboljšati kvaliteta usluga, te se zahvaljuje građanima i stanarima na strpljenju tijekom istih. Dodaje kako se apeliralo na izvođače radove da se isti završe u što skorijem roku u skladu s dinamikom, a prije turističke sezone, te da se te da se gradilišta prije nadolazećih uskrsnih blagdana urede i saniraju u što većoj mjeri.

Gradonačelnik i pročelnik obišli su i lokaciju iza Doma zdravlja gdje se razmatra mogućnost širenja postojećeg parkinga za potrebe korisnika Hitne pomoći, Doma zdravlja, Doma za starije i nemoćne, ljekarne i drugih.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email