NEWS
valfresco

Dječje predstave, Febra, The Roomors i Gordan Gregurović Gogo&Band za zatvaranje porečkog Adventa

087_manuel_paljuh (1)
04.01.2019. 11:34; Učitavanja: 238; Početna / Lifestyle / Zabava / Dječje predstave, Febra, The Roomors i Gordan Gregurović Gogo&Band za zatvaranje porečkog Adventa

Nakon rekordnog broja posjetitelja na brojnim koncertima, predstavama i humanitarnim akcijama povodom dočeka Nove godine na porečkom Adventu, pred nama je posljednji vikend na trećem izdanju Adventa Poreč.

U 18 sati u petak, 4. siječnja održat će se dječja predstava „Zimski poljubac i Petru Panu, Zvinčici, Wendi i kapetanu Kuki“ u izvedbi udruge Birikina, dok u 20 sati starta koncert The Roomorsa.

U subotu, 5. siječnja na Adventu gostuje još jedna dječja predstava s početkom u 18 sati: La Befana vien di notte con le scarpe tutte rotte, a u 20 satI počinje koncert grupe Febra.

Konačno, u nedjelju, 6. siječnja Gordan Gregurović Gogo i bend svojim će koncertom zatvoriti još jedno izdanje manifestacije Advent Poreč, koja je u više od mjesec dana u porečkoj starogradskoj jezgri okupila tisuće gostiju, ali i postala simbolom dobre zabave u zimskim mjesecima.

Podsjećamo, besplatno klizalište za sve ostaje otvoreno sve do kraja zimskih praznika, 13. siječnja, svakog dana od 10 do 22 sata. Tu je i Kuća Djeda Mraza, kao i bogata ugostiteljska ponuda na adventskim kućicama, stoga nam se pridružite i ovog, posljednjeg vikenda na čašici kuhanog vina i zabavite se na najljepšem Adventu u Istri!

Organizator Adventa Poreč je Grad Poreč-Parenzo, a partneri su Plava Laguna i Valamar Riviera, dok su suorganizatori TZ Grada Poreča, TZ Istarske županije, Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Centar za mlade Poreč, Udruženje obrtnika Poreč, Sportska zajednica Grada Poreča, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi. Bogati program provjerite na http://www.adventporec.com ili na Facebook stranici: www.facebook.com/adventporec   

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email