NEWS

Znanstvenik dr. Lauc: Cijepljenje onih koji su preboljeli COVID-19 je velika prevara!

273301836_10227835127851449_425383677181901128_n
04.02.2022. 08:49; ; Početna / Lifestyle / Zdravlje / Znanstvenik dr. Lauc: Cijepljenje onih koji su preboljeli COVID-19 je velika prevara!
Ugledni znanstvenik dr.sc. Gordan Lauc na svojem Facebook profilu objavjuje brojne korisne znanstvene analize vezane za COVID-19. Ova će objava u nastavku zasigurno ponovno uzburkati medije u Hrvatskoj, prenosimo u cjelosti:
 
Niti kod jedne druge bolesti u povijesti medicine nikome nije palo na pamet nakon nekoliko mjeseci cijepiti one koji su preboljeli. Međutim marketing proizvođača cjepiva nas je uvjerio da je protiv SARS-CoV-2 potrebno cijepiti i one koje su preboljeli. Uvjerili su i mene. I ja sam povjerovao objavljenim studijama koje su sponzorirali proizvođači cjepiva i cijepio se nakon što sam prebolio COVID-19. Nije sramota ako vas uspiju prevariti institucije kao što su CDC, FDA ili WHO. Sramota je što je naša civilizacija došla u fazu da nas takve institucije varaju kako bi osigurale profit industriji pandemije.
 
Nažalost dobra znanost je spora i tek danas sa visokom sigurnošću znamo da je cijepljenje preboljelih bilo motivirano isključivo profitom, a ne brigom za zdravljem.
Vodeći medicinski časopis JAMA objavio je jučer rad istraživača sa sveučilišta Johns Hopkins koji su gotovo dvije godine mjerili količinu protutijela u krvi onih koji su preboljeli COVID-19.
Zaključak je jasan: Nakon prebolijevanja razvijate sličnu količinu protutijela kao i nakon cijepljenja, no nakon prebolijevanja protutijela se ne zadržavaju svega nekoliko mjeseci kao kod cijepljenja, već skoro dvije godine (tj. vjerojatno i dulje, no studija je toliko trajala).
 
Detalje rada možete pročitati ovdje https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2788894, a ovdje možete poslušati što sam autor kaže o tome https://video.foxbusiness.com/v/6295246805001#sp=show-clips
 
Tužno je da su cjepiva, koja su jedan od najznačajnijih dosega medicine, a i u ovoj pandemiji su spasila ogroman broj života starijih i rizičnih, zbog korporativne pohlepe i potkupljivosti javnih dužnosnika postala jedna od najvećih prevara u ovoj pandemiji. Da, stariji i rizični su se svakako trebali cijepiti, no cijepljenje onih koji su preboljeli COVID-19 (a isto tako i zdrave djece i mladih) je motivirano isključivo profitom…
 
 

Print Friendly, PDF & Email