NEWS

Zennaro: Ne prihvaćamo psihozu nepovjerenja, straha, prisile i prijetnje

Maurizio-Zennaro
17.05.2017. 11:33; ; Početna / Politika / IZBORI 2017 / Zennaro: Ne prihvaćamo psihozu nepovjerenja, straha, prisile i prijetnje

Tijekom mojeg mandata u Gradskom vijeću Poreča čuo sam i vidio propuste u radu, još kratko aktualne gradske uprave. Građanska inicijativa Zajedno-Insieme, grad građanima, nastala je spontano s ciljem postizanja dobrih rezultata na lokalnim izborima. Tijekom dosadašnjih predizbornih aktivnosti na «terenu» postali smo politička realnost u Poreču i samo je pitanje koliko ćemo vijećnika dobiti nakon izbora u novom sazivu Gradskog vijeća Poreča, rekao nam je uoči nedjeljnih lokalnih izbora Maurizio Zennaro, nositelj liste Građanske inicijative Zajedno-Insieme.

Tijekom naših predizbornih aktivnosti glavni cilj nam je naše sugrađane aktivirati da izađu na birališta, a kao djelatnik u prosvjeti ne mogu prihvatiti da se u Poreču širi psihoza nepovjerenja, straha, prisile i prijetnje, što vodi do sutona demokracije, naglasio je Zennaro.

Građanska inicijativa Zajedno-Insieme gradi platformu koja prihvaća sve Porečane s dobrom namjerom, a s naglaskom na građane i Grad kao zajedništvo u demokratskom društvu.

Zennaro, čelnik Inicijative, ističe da će kao opozicija u Gradskom vijeću biti korektori izvršene vlasti, a dobiju li od sugrađana povjerenje i promaknuće u poziciju, imat će pune ruke posla koji će donijeti puno boljitka Poreču.

Kako naglašava Zennaro, najviše žele utjecati na onih 55 posto Porečana koji redovno ignoriraju izbore, a nakon objavljenih rezultata s vremenom sve glasnije negoduju o aktivnosti onih «koje su izabrali».

Stoga želimo i apeliramo na naše sugrađane da se njihov pristup demokraciji izmjeni i da izađu na izbore, ističe Zennaro, naglasivši da Građanska inicijativa Zajedno-Insieme cilja i na mlađe dobne strukture Porečana od kojih se očekuje podrška u stvaranju građanskog Poreča.

(iPress)

Print Friendly, PDF & Email