NEWS

Želite sudjelovati u kalendaru Grada Poreča za 2024. godinu ? Pošaljite fotke

foto
28.10.2023. 10:46; ; Početna / Obavijesti / Želite sudjelovati u kalendaru Grada Poreča za 2024. godinu ? Pošaljite fotke

Prekrasni prizori Poreča te  njegove obale i unutrašnjosti nerijetko su motivi brojnih profesionalnih i amaterskih fotografa.
Nakon velikog interesa u protekle dvije godine, Grad Poreč poziva vas da se slanjem svojih fotografija Poreča i šire okolice  i ove godine uključite u stvaranje gradskog kalendara Porečaza 2024. godinu. Sudjelovati mogu svi, a pravila su sljedeća: 

  • Fotografije moraju biti autorske i predstavljati motive/simbole Poreča i porečkih naselja
  • Fotografije moraju biti u visokoj rezoluciji i digitalnom formatu
  • Fotografije ne smiju imati logotip
  • slanjem fotografija dajete pravo Gradu Poreču-Parenzo za raspolaganje istim
  • Fotografije se šalju najkasnije do 5. studenog 2023. godine na mail [email protected] , s naslovom „Kalendar Grada Poreča-Parenzo 2024.“
  • U mailu je potrebno dostaviti ime i prezime autora fotografije te naziv fotografije

 

Ove godine oformljena je i stručna komisija  u sastavu Vladimir Bugarin (fotograf), Sebastijan Vojvoda (voditelj likovnog odjela Pučkog otvorenog učilišta Poreč) i Elio Štifanić (zamjenik gradonačelnika), a njihovi bodovi činit će 60% ukupnih bodova.

Nakon toga, na službenim Facebook stranicama Grada Poreča-Parenzo, objavit će se fotografije te ćete za njih moći glasovati lajkanjem u razdoblju od 8. do 15. studenog u 12 sati. Lajkovi na fotografijama činit će 40% ukupne ocjene.

Fotografije koje prikupe najviše bodova od stručnog žirija i lajkova zajedno, bit će uvrštene u kalendar Grada Poreča-Parenzo za 2024. godinu. 

Obzirom da nije navedeno, a iz prethodna dva izdanja vidljivo je da fotke mogu biti i starirje od 10 pa i više godina, dakle potražite možda i snijeg u Poreču :), motiv koji uvijek prolazi.

 

Print Friendly, PDF & Email