NEWS
valfresco

Zdravi grad Poreč odgovorno uz vas!

12.03.2020. 12:54; Učitavanja: 294; Početna / Obavijesti / Zdravi grad Poreč odgovorno uz vas!
zdravi_grad_porec_obavijest_covid-19

Poštovani sugrađani,

u cilju sprječavanja širenja virusa korone (COVID-19) na našem području postupamo prema zaključcima Stožera civilne zaštite Istarske županije i odlukama Grada Poreča-Parenzo prema kojima treba  izbjegavati direktne kontakte i okupljanja ljudi u zatvorenim prostorima.

Kako radimo sa svim dobnim i vrlo ranjivim skupinama tako u cilju zaštite naših korisnika u periodu do 14.4.2020.  nastavljamo biti na raspolaganju svim stanovnicima i svojim sadašnjim korisnicima na sve načine kojima se  izbjegavaju direktni kontakti.

U naše radno vrijeme:

  • pon – četvrtak 8 do 19,00 sati
  • petak 8 do 16,00 sati

na raspolaganju smo u svim terminima našeg radnog vremena putem telefona 052 452 335  i 091 4523350 maila/ [email protected]  web stranice www.zdravi-grad-porec.hr

  Svim korisnicima koji su aktualno/sada u našem tretmanu njihovi terapeuti će se javiti telefonom i dati im svoje direktne mail službene adrese na koje će biti direktno dostupni mailom tijekom svog radnog vremena. Isto tako možete po potrebi putem telefona dogovoriti telefonski kontakt sa psihologom/terapeutom i vaš će vas terapeut nazvati u dogovorenom terminu i posvetiti vam vrijeme za razgovor/savjetovanje  kao da ste došli na svoj termin u naše prostore.   

Zahvaljujemo vam na suradnji jer smo zajedno jači u suzbijanju širenja virusa COVID-19 !

Print Friendly, PDF & Email
LaPentola S