NEWS

Zdrav božićni domjenak u Zdravom gradu Poreč

IMG_5820
19.12.2018. 23:15; Učitavanja: 104; Početna / Lifestyle / Zdravlje / Zdrav božićni domjenak u Zdravom gradu Poreč

U utorak 18.12. u večernjim satima u Zdravom gradu Poreč održan je još jedan tradicionalni božićni domjenak te druženje voditelja i korisnika programa „Debljina – bolest ili izbor“.

Trenutno u programu djeluju dvije grupe: psihoedukacijska – kroz koju korisnici upoznaju osnovne alate potrebne za usvajanje zdravih životnih navika i promjenu ponašanja s ciljem regulacije tjelesne težine te održavajuća – u kojoj korisnici dublje prorađuju teme i procese koji bi, između ostalog, mogli biti uzrokom emocionalnog jedenja.
Osim trenutnih korisnika na druženje su pozvani i mnogi koji su program već prošli pa je to prilika za usporedbu iskustava, ali i prisjećanje koliko je bitno sebe i svoje zdravlje staviti visoko na prioritetnu listu.

Ovo doba godine idealno je za razmišljanje o mogućim promjenama – odbacivanju nekih starih navika, koje nam možda više nisu korisne te usvajanje novih, koje će doprinijeti našem zdravlju i ukupnom životnom zadovoljstvu.
Stoga vas pozivamo da zastanete na trenutak i razmislite o sebi. Koje bi promjene mogli napraviti da bi sljedeća godina bila bolja nego ova? Postavite si ciljeve, pripazite da budu ostvarivi, i krenite. Budite spremni na prepreke, ali i na podršku i polako ćete se približiti svojem cilju.

Ukoliko ste u ovom programu prepoznali dio rješenja vaših problema, slobodno se javite, pa ćemo sljedeće godine u ovo doba zajedno slaviti vaše i naše uspjehe.

Zdravi grad Poreč

Tina Benčić, psiholog,

voditeljica programa

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email