NEWS

Zbog prevrtanja teretnog vozila zatvorena cesta u Poreču, obilazak preko Špadića

foto: Mateo Sardelin, Glas Istre
foto: Mateo Sardelin, Glas Istre
20.07.2015. 08:38; ; Početna / Crna kronika / Zbog prevrtanja teretnog vozila zatvorena cesta u Poreču, obilazak preko Špadića

Zbog prevrtanja teretnog vozila zatvorena je državna cesta DC75 u Poreču između kružnih tokova Donji Špadići i Finida. Obilazak je preko Špadića.

Pojačan je promet na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva u smjeru mora, a povremeno duž Jadranske magistrale i na cestama u Istri, na prilazima turističkim središtima, te na gradskim prometnicama i obilaznicama, izvijestio je u ponedjeljak Hrvatski autoklub (HAK).

Od 8 do 12 sati zbog radova na redovnom održavanju autoceste A7 bit će zatvoren preticajni trak u tunelu Burlica, smjer čvor Hreljin – čvor Križišće.

Zbog radova u čvoru Jankomir (A3) vozila koja se kreću iz smjera Bregane autocestom A3 prema autocesti A2 Zagreb-Macelj (Zaprešić) voze obilazno Ljubljanskom avenijom preko rotora u Ulici Velimira Škorpika s polukružnim okretanjem prema čvoru Jankomir.

Na graničnom prijelazu Metković pojačan je ulazak osobnih vozila.

Granični prijelaz Gunja zbog radova je zatvoren za sva teretna vozila, a gužve su moguće i na GP Vinjani Donji gdje se proširuje trak za teretna vozila.

Trajekti i katamarani plove redovito.

Zbog visokih temperatura i velikih vrućina vozačima koji kreću na put savjetujemo da imaju dovoljno bezalkoholnih napitaka, vode ili čaja kako bi što lakše podnijeli putovanje.

(iPress/Hina)

Print Friendly, PDF & Email