NEWS
valfresco

Završna priredba učenika Srednje škole Mate Balote Poreč – Ono što jesmo…

32737779_1734215689990916_3479087105064304640_n
17.05.2018. 18:56; Učitavanja: 213; Početna / Lifestyle / Zabava / Završna priredba učenika Srednje škole Mate Balote Poreč – Ono što jesmo…

U prepunoj dvorani porečkog kina u utorak, 15. svibnja, s početkom u 19:00 sati, tražilo se mjesto više. Završna priredba učenika Srednje škole Mate Balote Poreč još jednom nas je podsjetila na smisao cijele srednjoškolske priče, na naše drage učenike, koji ispunjavaju srca svojim nepobjedivim duhom i brojnim neotkrivenim talentima.

Ove školske godine, 2017./2018., zajedno smo dijelili toliko lijepih trenutaka da je došlo vrijeme kada smo ponajprije željeli uzvratiti tu ljubav i pokazati sugrađanima koliko smo dobroga napravili od rujna do danas. Naši srednjoškolci pokazali su se vrsnim poznavateljima stranih jezika, ekonomije, prirodnih znanosti, agroturizma, ekologije, opće kulture, ali i plesa, glazbe te kazališne umjetnosti.

Redom su se predstavili uspješni sudionici državnih natjecanja, projekta Od Nazarija Saura do Josipa Broza Tita, zbor Balotice, solisti, sudionici županijske i državne smotre LiDraNo 2018. (Jack i stabljika graha te Moriarty je kriv za sve), a publiku je nasmijavao i nezaboravni duet – Mateo i Goran Show. U predvorju kina, gdje je održan domjenak, postavljena je i izložba fotografija koje su izradili učenici – povijest ulica grada Poreča, nekad i sada.

Posjetitelji su nas imali priliku upoznati u najboljem svjetlu, nanovo otkriti Ono što jesmo i ono što ćemo zasigurno postati izlaskom iz Srednje škole Mate Balote Poreč. Ovom prilikom zahvaljujemo se Pučkom otvorenom učilištu Poreč, koje nam je uvelike pomoglo u pripremi ove svečane priredbe.

Dogodine, uz još više smijeha i pozitive!

Više slika možete potražiti na našoj Facebook stranici: http://www.facebook.com/matebaloteporec/

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email