NEWS
valfresco

Završen je i ovogodišnji atletski kamp za djecu AK Maximvs Poreč

66212739_2250054261696856_1322217106686607360_o
28.07.2019. 14:32; Učitavanja: 425; Početna / Lifestyle / Zabava / Završen je i ovogodišnji atletski kamp za djecu AK Maximvs Poreč

Kroz 3 ture od 6 dana u kampu je boravilo oko 80-tak mališana, koji su imali priliku osjetiti čari atletike, a usput uživati u ljetnim radostima i svakodnevnom kupanju u moru.

Neki od njih su se zaljubili u atletiku, pa će tako Maximvsi od ove jeseni biti bogatiji za još nekoliko novih članova.

Cilj kampa bio je upoznavanje djece sa atletikom i svim prednostima bavljenja sportom na otvorenom.

Kamp je realiziran pod stručnim vodstvom atletskih trenera Miroslava Vranića i Matije Liseca, a u pomoć su po potrebi uskakale trenerice Mateja i Nataša.

Ovom prilikom se iz kluba zahvaljuju i tvrtki FILIUS na svakodnevnom svježem voću, SIGRI na plakatima, te VALAMAR RIVIERI i ljubaznom osoblju otoka Sveti Nikola na prekrasnim izletima i odličnim pizzama.

Zahvaljujući postojećoj infrastrukturi, trendu trčanja, velikim brojem članova, te vrhunskim rezultatima koje Maximvsi postižu u posljednje vrijeme, atletika u Poreču postaje sve popularnija kako među rekreativcima, tako i među djecom.

Sa početkom nove školske godine, kreću upisi novih članova i nastavak treninga mlađih dobnih kategorija.

Starija, natjecateljska grupa djece kreće već od ovog tjedna, jer prva natjecanja su pred vratima.

Sretno svim Maximvsima, a malim članovima ljetnog kampa želimo ugodan ostatak ljeta i neka ih uspomene iz kampa prate cijeloga života.

M.V.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email