NEWS
Max 180920 S

Završena porečka fešta

27.08.2006. 00:00; Učitavanja: 60; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Završena porečka fešta
853macic_na_festi.jpg

Dražen Zečić je u petak nastupio na glavnoj pozornici pred brojnom publikom. Za ostale pozornice, navodno, nije vladalo preveliko zanimanje. Mladi su bili prepušteni šankovima s kojih je većinom treštao techno, uz tu i tamo koji izuzetak. Oko ponoći je počeo snažan pljusak popraćen grmljavinom i vjetrom koji je rastjerao dobar dio okupljenih, a oni uporniji su se sakrili pod suncobrane i u obližnje kafiće.

Cesta kraj gradskog drvoreda je bila u potpunosti poplavljena i svi koji su njome prolazili bili su potpuno mokri do koljena. Nakon nekog vremena nevrijeme je ipak popustilo i šankovi su se polako ponovno popunili. No glazbeni izbor se nije puno promijenio.

Glavna atrakcija subotnje večeri bila je američka grupa Creedence Clearwater Revival koja je okupila mnoštvo zainteresiranih. Iako su Creedence grupa iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća, vladala je dobra atmosfera koja je kulminirala na kraju koncerta kada su izveli svoj najveći hit Proud Mary.

U ponoć nije bilo vatrometa kojeg su mnogi očekivali unatoč najavama da ga neće biti. To nije utjecalo na raspoloženje. Na šankovima se pilo i plesalo do ranog jutra, a na jednome su bili i hrvatski hitovi, na opće zadovoljstvo onih kojima techno nije najdraža vrsta glazbe.

Dobar provod nije izostao, iako bi se vjerojatno trebalo poraditi na glazbenoj ponudi koja je ove godine bila pomalo ograničena

A.S.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email