NEWS

Započinje Javni uvid u studiju utjecaja na okoliš za zahvat – IZGRADNJA GOLF KOMPLEKSA VRNJAK

30.11.2005. 00:00; ; Početna / Novosti / Započinje Javni uvid u studiju utjecaja na okoliš za zahvat – IZGRADNJA GOLF KOMPLEKSA VRNJAK

Javna rasprava će se održati dana 7. prosinca 2005. godine u Vijećnici Općine Grožnjan u Grožnjanu, Umberta Gorjana br. 3 s početkom u 18,00 sati.

Izlaganju će biti nazočni predstavnici investitora, tvrtka “Energoplan golf” d.o.o. iz Grožnjana i predstavnici izrađivača Studije, Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zavod za krajobraznu arhitekturu i ukrasno bilje te suradnička tvrtka “Studio za krajobraznu arhitekturu, prostorno planiranje i okoliš” d.o.o. iz Rovinja, koji će prikazati tehničko tehnološke elemente projekta kao i mjere zaštite okoliša koje su definirane Studijom.

Pozivaju se svi zainteresirani da sudjeluju u raspravi o Studiji te da svoje primjedbe i prijedloge upišu u knjige primjedbi na mjestima uvida do zaključivanja javnog uvida ili ih u pisanom obliku dostave na adresu: Općina Grožnjan, Jedinstveni upravni odjel, 52 429 Grožnjan, Umberta Gorjana br. 3.

Sažetak za javnost (.pdf)

Istarska županija

Print Friendly, PDF & Email