NEWS
valfresco

Započinju radovi na izgradnji kanalizacijske mreže St. Amoroso – radovi bi trebali biti dovršeni do kraja travanja 2020.

StAmoroso - situacija
06.03.2020. 13:46; Učitavanja: 108; Početna / Gospodarstvo / Započinju radovi na izgradnji kanalizacijske mreže St. Amoroso – radovi bi trebali biti dovršeni do kraja travanja 2020.

Odvodnja Poreč d.o.o. obavještava sve građane da će početkom sljedećeg tjedna započeti radovi na izgradnji kanalizacijske mreže naselja St. Amoroso. Vrijednost investicije iznosi oko 500.000,00 kuna.

U sklopu navedenih radova obuhvaćena je izgradnja gravitacijske mreže kolektora za odvodnju otpadnih voda naselja St. Amoroso u duljini od 542 m’, sa priključenjem na postojeći kolektor turističkog naselja Brulo. 

Ugovoreni rok za izvođenje predmetnih radova je 60 dana, odnosno isti bi se trebali okončati krajem mjeseca travnja,  a svi sudionici u gradnji uložiti će maksimalne napore da se radovi dovrše u ugovorenom roku.

Izgradnja gravitacijske mreže kolektora za odvodnju otpadnih voda na prostoru St. Amoroso od bitnog je značaja za stanovništvo koje obitava na samoj stanciji nadomak gradu Poreču kao i za turistički kompleks Brulo sa brojnim apartmanima, bungalovima i hotelima koji graniči sa samom stancijom.

Odvodnja Poreč d.o.o. završila je radove na izgradnji kanalizacijske mreže naselja Katun u vrijednosti investicije od 3,4 milijuna kuna i dogradnji kolektora Servisne zone Tar u vrijednosti investicije od 0,3 milijuna kuna, a trenutno izvodi radove na izgradnji dijela kanalizacijske mreže u cesti Jasenovica – Fuškulin u vrijednosti investicije od 1,6 milijuna kuna, te radove na manjim dogradnjama sustava odvodnje ukupne vrijednosti oko 1,1 milijuna kuna.

Također u tijeku je postupak provedbe jednostavne nabave za izgradnju kanalizacijske mreže u zoni obuhvata radova na izgradnji prometnice u naselju Coki u Funtani i postupak javne nabave za nastavak realizacije na izgradnji glavnog kolektora Kosinožići u vrijednosti investicije od 1,2 milijuna kuna.

Na lokacijama izvođenja radova molimo građane za dodatni oprez i strpljenje te  da se pridržavaju privremene prometne regulacije

Za sve informacije o stanju radova, možete nam se obratiti na broj telefona 052 431 003 ili na [email protected].

 

Odvodnja Poreč d.o.o.

Print Friendly, PDF & Email