NEWS

Započinje suradnja Pučkog otvorenog učilišta Varaždin i Poduzetničkog inkubatora Poreč

Potpisivanje Sporazuma
14.10.2020. 14:39; Učitavanja: 102; Početna / Gospodarstvo / Započinje suradnja Pučkog otvorenog učilišta Varaždin i Poduzetničkog inkubatora Poreč

Lana Velimirović Vukalović, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Varaždin i Morena Mičetić Fabić, direktorica Poduzetničkog inkubatora Poreč potpisale su sporazum o suradnji na provedbi aktivnosti unaprjeđenja poduzetništva na području grada Varaždina i Poreštine.

Cilj suradnje obuhvaća međusobno umrežavanje, razmjenu ideja, poticanje i unaprjeđenje poduzetništva, promociju i provođenje programa Akademije za poduzetništvo, umrežavanje poduzetnika i poduzetnica Varaždina i Poreštine, organizaciju zajedničkih događanja iz područja poduzetništva te razvoj, prijavu i realizaciju zajedničkih EU projekata.

Akademija za poduzetništvo idejni je koncept ravnateljice Pučkog otvorenog učilišta Varaždin Lane Velimirović Vukalović, započet 2018. godine. Cilj Akademije za poduzetništvo je pružiti poduzetnicima i obrtnicima poduzetnička znanja i vještine s naglaskom na transformaciju poduzeća i inovacije, a posebnost Akademije je da su predavači uglavnom lokalni poduzetnici te se na njihovom primjeru nastoji motivirati poduzetnike početnike za biznis te im ukazati na mogućnosti uspjeha i u manjim sredinama.

Grad Poreč

Print Friendly, PDF & Email
Pentola Porec S2 102020