NEWS

Započele prijave za Plava Laguna Ironman 70.3 Poreč

Ironman swim mala
30.10.2023. 14:57; ; Početna / Sport i rekreacija / Započele prijave za Plava Laguna Ironman 70.3 Poreč

Od 30.10. počinje prodaja kotizacija za treće izdanje Ironmana u Hrvatskoj  

Od danas točno u 14 sati na Ironman web stranicama svi zainteresirani trialonci mogu se registrirati za treće izdanje Plava Laguna Ironman 70.3 Poreč , Istra – Hrvatska.
Nakon što je u prije nekoliko tjedana održano potpuno rasprodano drugo izdanje porečkog Ironmana, Plava Laguna i Ironman pokreću prodaju kotizacija za sljedeću godinu. Datum za 2024. je 20. listopad.

U 2023. godini na natjecanju u Poreču nastupilo je 1500 natjecatelja, koji su značajno podignuli turistički promet u Poreču i okolnim destinacijama. Prijave će biti otvorene na www.ironman.com/im703-croatia!

„Očekujemo da će se prvi krug kotizacija rasprodati u rekordnom roku, stoga pozivamo sve zainteresirane da se što prije registriraju te što prije bookiraju i smještaj u Zelena Resortu gdje će biti start i cilj utrke. Ovo je jedinstvena utrka, gdje su start, tranzicija i cilj na nekoliko stotina metara od smještajnih kapaciteta, u prekrasnoj destinaciji uz more, uz ljubazne domaćine Plavu Lagunu koja se brine o svakom gostu“, poručio je Goran Vrus, direktor utrke.

Pobjednici prvog Plava Laguna Ironman 70.3 Poreč, Istra – Hrvatska 2023. bili su slovenski triatlonci Matevž Nunar i Lara Rajterič. Vidjeti ćemo tko će ih sljedeće godine naslijediti na mjestu triatlonskih kraljeva odnosno kraljice Poreča.

Događanje podržavaju Plava Laguna, Hrvatski olimpijski odbor, Hrvatska turistička zajednica, Grad Poreč, TZ Grada Poreča, TZ Općine Funtana, Istarska županija, TZ Istarske županije, Ministarstvo turizma i sporta, Bina Istra i drugi sponzori kao što su Podravka, Kala, Cedevita, Zagrebačka pivovara.

Za više informacija zapratite naše društvene mreže

https://www.facebook.com/ironman70.3Croatia

 https://www.instagram.com/ironman70.3croatia

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email