NEWS
VALFRESCO sredina

Zahvala lokalnoj zajednici i volonterima Plava Laguna Ironman 70.3 Poreč

2022-10-17_11h49_57
17.10.2022. 12:00; ; Početna / Sport i rekreacija / Zahvala lokalnoj zajednici i volonterima Plava Laguna Ironman 70.3 Poreč

Dok se sliježu dojmovi s utrke prvog porečkog Ironman 70.3  želimo zahvaliti lokalnoj zajednici na razumijevanju i mnogobrojnim volonterima, njih gotovo 300, na sudjelovanju u organizaciji.

Gotovo tisuću natjecatelja boravili su jučer u Poreču te imali riječi hvale za destinaciju, lokaciju eventa, ali i sjajnu organizaciju, koja je bila uspješna između ostalog i zahvaljujući volonterima koji su odradili izuzetno zahtjevan posao na vrlo odgovoran i profesionalan način na čemu im neizmjerno zahvaljujemo.

Organizacija Ironman 70.3 utrke podignuta je za ljestvicu više u odnosu na dosadašnja natjecanja, zato se već sada radujemo sljedećoj godini kada ćemo ljestvicu podići još više kako bi organizacijski rezultati bili još bolji.

Posebno hvala građanima iz lokalne zajednice koji su bili puni razumijevanja za organizaciju ovog događanja.
Na kraju zahvaljujemo i sponzorima, partnerima i prijateljima, bez kojih ne bi bilo ovog događanja. Hrvatska turistička zajednica, Grad Poreč, TZ Grada Poreča, TZ Općine Funtana, Istarska županija, TZ Istarske županije, Bina Istra, Podravka, Kala, Cedevita, Zagrebačka pivovara, omogućili su, uz naravno Plavu Lagunu, da se održi ovo natjecanje.

Podsjećamo, jučer se u Zelena Resortu održao Plava Laguna Ironman 70.3 Poreč, koji se sastoji od 1,9 km plivanja, 90 km bicikliranja te 21,1 km trčanja. Ovo je prvo Ironman 70.3 natjecanje u Poreču, nakon dugogodišnje tradicije manjih triatlonskih natjecanja u organizaciji Plave Lagune po licenci Ironman grupe. Pobjednici ovogodišnjeg Ironman 70.3 Poreč su Veronika Andrlova iz Češke Paul Loiseaux iz Francuske.

Ukupno milijun natjecatelja godišnje natječe se pod brendom Ironman, dok web stranica Ironman.com ima godišnje gotovo 32 milijuna posjeta. Za više informacija o IRONMAN brendu i globalnim serijama događaja posjetite www.ironman.com i društvene mreže.

Plava Laguna

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna