NEWS
HALF MARATON S

Za Camping Park Umag i Camping Stella Maris ADAC Superplatz, a za Camping Park Umag i najveći interes u Europi!

camping_umag
16.11.2022. 21:57; ; Početna / Gospodarstvo / Za Camping Park Umag i Camping Stella Maris ADAC Superplatz, a za Camping Park Umag i najveći interes u Europi!

Kampovi Camping Park Umag i Camping Stella Maris i ove godine dobitnici su najveće nagrade njemačkih kampista ADAC Superplatz. Riječ je o najvišoj nagradi kvalitete koju ADAC već tradicionalno jednom godišnje dodjeljuje najboljim europskim kampovima, a o njegovoj važnosti govori i činjenica da je ADAC najveći njemački i europski automobilski klub koji u svojoj bazi broji više od 18 milijuna članova.

Osim ovih priznanja, Camping Park Umag nalazi se na prvom mjestu prema interesu posjetitelja ADAC-ove stranice Pincamp.de. Među prvih 10 kampova nalazi se i Camping Bijela uvala (šesto mjesto). Kampovi Plave Lagune posluju pod imenom Istra Camping, a ovako dobri rezultati zasigurno su rezultat velikih ulaganja koje je Plava Laguna imala u posljednjih nekoliko godina u kamping segment.

„Ponosni smo na ovako dobre rezultate koje pokazuju naši kampovi. To znači da se i ulaganja u infrastrukturu, dodatne sadržaje u kampovima, ali i u visoki standard usluge itekako prepoznaju među gostima. Upravo ovako dobre recenzije koje gosti sami ostavljaju, najbolji su dokaz da u Plavoj Laguni dobro radimo te nam je to ujedno i najveći poticaj da iz godine u godinu budemo još i bolji. Zahvaljujemo svim zaposlenicima  Plave Lagune koji su svojim radom doprinijeli ovim priznanjima, a posebno timu kampovi, jer, nemojmo zaboraviti, da kampisti izrazito cijene i uslužnost osoblja“, poručuju iz Plave Lagune.

Hrvatska, Njemačka i Italija i ove godine dominiraju ljestvicom 100 najtraženijih kampova u Europi, a  Hrvatska je ove godine bila najpopularnije odredište za putovanja njemačkih kampista, ispred Njemačke. Statistika najpopularnijih kampova u Europi temelji se na broju pregleda profila na PiNCAMP-u.

Kampovi Plave Lagune koji posluju pod brendom Istra Camping  osvojili su vrlo vrijedna priznanja i na domaćem i slovenskom tržištu. Od strane Kamping udruženja Hrvatske kampovi Plave Lagune: Camping Park Umag, Camping Bijela Uvala, Camping Zelena Laguna, Camping  Stella Maris, Camping Ulika i Camping Savudrija dobitnici su priznanja Croatia’s best campsite. S druge strane, kamping portal Avtokampi.si svake godine organizira izbor Naj kamp Adria u kojem kampisti glasuju za najbolje kampove u Sloveniji i Hrvatskoj. Titulu najboljeg naturističkog kampa tako je ove godine odnio kamp Camping Ulika Plave Lagune.

Plava Laguna u  proteklih je nekoliko godina značajno uložila u povećanje kvalitete svojih kampova. U 2018. godini napravljena je potpuna rekonstrukcija kampa Camping Stella Maris u Umagu te uloženo 11,2 milijuna eura u nove smještajne kapacitete, ali i nove suvremene sadržaje u skladu s potrebama gostiju.

U proteklih nekoliko godina u Camping Park Umag investirano je u potpuno novi kompleks bazena Canova pool, uz nove smještajne zone te dio plaže Canova.

U destinaciji Poreč također je uloženo u smještajne kapacitete, vodene površine te dodatne sadržaje u kampovima kao što su moderni sanitarni čvorovi, dječja igrališta, sportska infrastruktura i ostalo.

Intenzivni ciklus ulaganja u kampove Plave Lagune nastaviti će se i u 2023. godini te nadolazećim godinama. Više informacija o kampovima Plave Lagune pronađite na istracamping.com.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email