NEWS
Max 180920 S

Wine Nights u Poreču: Vrhunska vina, zabava i gourmet doživljaj koji se ne smije propustiti

Wine Nights Poreč 2017_Foto by Manuel Paljuh_2
Wine Nights Poreč 2017 Foto by Manuel Paljuh
04.05.2018. 12:55; Učitavanja: 574; Početna / Lifestyle / Zabava / Wine Nights u Poreču: Vrhunska vina, zabava i gourmet doživljaj koji se ne smije propustiti

Od 5. do 12. svibnja Poreč postaje središte vrhunskih gourmet doživljaja uz manifestaciju Wine Nights u organizaciji Valamara. Uz eno–gastro užitke, Wine Nights donosi i vrhunsku glazbu, zabavne popratne programe i bogate nagradne igre. 

Pod jedinstvenim brendom Wine Nights osmišljene su i specifične ponude Wine & Bar, Wine & Gourmet, Wine & Party i Wine & Music koje će zadovoljiti i najizbirljivija nepca i ukuse, ali i one željne vrhunske glazbe i zabave.

Svi zainteresirani i ove godine mogu sudjelovati u popularnoj nagradnoj igri, tzv. vinskoj putovnici. Sve što je potrebno jest u svojoj putovnici skupljati pečate konzumacijom hrane i pića kod gore spomenutih ugostitelja ili u šatoru za vrijeme Wine & Music programa. Konzumacije u restoranu vrijede tri pečata, u barovima i noćnim klubovima dva pečata, a pojedinačne konzumacije u šatoru donose jedan pečat. Dobitnici imaju priliku osvojiti razne nagrade, od paketa 10 vinskih magnuma, vikend noćenja u Valamar Lacroma hotelu u Dubrovniku do večera u poznatim lokalnim restoranima.

Svaki sudionik može ispuniti neograničen broj vinskih putovnica, a javno izvlačenje će se održati u glavnom šatoru 12. svibnja. Tijekom Wine Nightsa u šatoru će se svake večeri održavati i vinski kviz na kojemu će sudionici, odabrani iz publike, odgovarati na jednostavna pitanja na temu vina, a za najbolje su također osigurane vrijedne nagrade.

Manifestaciju Wine Nights donosi Valamar u suradnji s Gradom Porečom i Turističkom zajednicom grada Poreča, uz podršku tvrtki Đusto i Gastro Tim.

Detaljnije informacije o bogatom programu pronađite na web stranici www.winenightsporec.com i službenoj facebook stranici www.facebook.com/winenightsporec/.

 

PR

Print Friendly, PDF & Email