NEWS
HALF MARATON S

Vrsar: Policajac razdvajao djevojke u žaru borbe pa ga napao muškarac

04.05.2020. 11:55; ; Početna / Crna kronika / Vrsar: Policajac razdvajao djevojke u žaru borbe pa ga napao muškarac

Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prisila prema službenoj osobi.

1. svibnja oko 15 sati, na autobusnom kolodvoru u Vrsaru potukle su se dvije 24-godišnjakinja i 29-godišnjakinja. Kada su ih policijski službenici pokušali razdvojiti i spriječiti daljnju tučnjavu, 37-godišnji muškarac fizički je napao policijskog službenika tako da ga je prvo odgurnuo, a potom i uhvatio za nogu. Policijski službenici uspjeli su svladati muškarca, uhitili su ga i priveli u policijsku postaju zbog sumnje da je počinio kazneno djelo. Osim njega, u policijsku postaju priveli su i tri žene zbog drskog ponašanja.

Radi sumnje da su počinile prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, policija će protiv 29-godišnjakinje i dvije 24-godišnjakinje podnijeti optužni prijedlog nadležnom sudu, dok je 37-godišnjak nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 2. svibnja u popodnevnim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

(iPress)

Print Friendly, PDF & Email