NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

VRSAR: Marina Vrsar najbolja u 2005.godini

28.04.2006. 00:00; ; Početna / Novosti / VRSAR: Marina Vrsar najbolja u 2005.godini
404Marina_Vrsar.jpg

 VRSAR – Njemački časopis »Skippertipps« je u sklopu akcije odabira »top ten« hrvatskih marina u 2005. godini najboljom proglasio onu u Vrsaru, obavijestio nas je Vinko Jelovac, direktor općinskog poduzeća Montraker, koje upravlja i marinom.

Otkad je dovršena, vrsarska marina bila je 2003. godine na toj listi peta, godinu dana kasnije druga, a lani je proglašena najboljom u Hrvatskoj i jedina je istarska na listi deset najboljih.

Najbolje hrvatske marine biraju čitatelji internet stranica Skippertipps Kroatien koji su boravili u njima, a ocjenama od 1 do 6 vrednuju se čistoća i zaštita prirode, ambijent i uređenost zelenih površina, ljubaznost zaposlenih te cijene u marini i restoranu.

Časopis »Skippertipps« piše da su sve hrvatske marine ocijenjene bolje nego prijašnjih godina, da se očito trude poboljšati usluge, te da su, uz iznimku pobjednice iz Istre, ostale dobre marine mahom srednjodalmatinske. Odmah iza vrsarske su marine Jezera na Murteru i zadarski Borik.

– Satisfakcija nam je i priznanje za zalaganje u radu s gostima ova titula, no teško će biti zadržati prvo mjesto. Ponosni smo što smo prvi po izboru naših gostiju, jer to znači da su prepoznali naš trud i to nas još više obvezuje, komentirao je Jelovac.

Print Friendly, PDF & Email