NEWS
LUTRIJA T

Volonteri u akciji DAM-DAŠ: ove subote radionica u prirodi “Uvod u birdwatching”

Uvod u birdwatching
14.03.2023. 19:11; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Volonteri u akciji DAM-DAŠ: ove subote radionica u prirodi “Uvod u birdwatching”

Kroz ugodnu šetnju od Zelene do Plave lagune, uvalom Molindrio, imate priliku uz stručno vodstvo zaviriti u svijet promatranja i poznavanja ptica, naučiti koje ptice žive uz potok i kako ih promatrati, zašto ih moramo zaštititi, ali i još pregršt drugih zanimljivosti o ovim stanovnicima našega kraja. Kroz ovu edukativno-rekreativnu radionicu vodit će vas Ana Mandić, po struci odgojiteljica, s dugogodišnjim iskustvom u provođenju radionica u prirodi za djecu i mlade u Udruzi za promicanje edukacije u prirodi „Drijade”. Ana Mandić u svom radu surađuje s Udrugom „Biom“ na raznim projektima, kao što su „Čuvari ušara“, IWC Hrvatska (prebrojavanje ptica vodarica), prstenovački kamp Učka i drugim volonterskim aktivnostima.

 Ana će svoje znanje i strast rado podijeliti sa zainteresiranim građanima u subotu 18. ožujka 2023. godine.

Mjesto i vrijeme okupljanja: kružni tok kod Aquacolorsa (lokacija: https://maps.app.goo.gl/Kh8nuz4cc5jLnrsn8) u 8 sati, a razgledavanje će trajati do 9.30. 

Radionica je namijenjena početnicima, onima koji o pticama ne znaju ništa, a voljeli bi u dobrom društvu naučiti. U slučaju da imate dalekozor kući, ponesite ga! 

Zbog ograničenog broja polaznika, svoj dolazak potrebno je najaviti na broj telefona 052/434-196, najkasnije do 16. ožujka u 19 sati.

 

Gradska knjižnica Poreč

Print Friendly, PDF & Email