NEWS

Vodeći europski kamping portal CAMPING.INFO nagradio 110 europskih kampova. Jedini iz Hrvatske je kamp POLIDOR u Funtani

2023-02-09_13h03_55
09.02.2023. 13:10; ; Početna / Gospodarstvo / Vodeći europski kamping portal CAMPING.INFO nagradio 110 europskih kampova. Jedini iz Hrvatske je kamp POLIDOR u Funtani

Prema pisanju i objavi  napoznatijeg njemačkog stručnog časopisa CAMPING IMPULSE , nagrade Camping.info, koja se ove godine dodjeljuje dvanaesti puta, temelji se na ocjenama gostiju.

Internetski portal www.camping.info, koji je jedan od vodećih kamping portala u Europi s oko 90 milijuna pregleda stranica godišnje, identificirao je najpopularnije kampove u Europi u sklopu Camping.info Awards 2023. Na izboru je bilo više od 23.000 kampova iz 44 europske zemlje.

Prva tri najbolja kampa nalaze se u Mecklenburg-Zapadnom Pomeraniju, Salzburgu i Schleswig-Holsteinu. Treći put zaredom prvo mjesto zauzima Campingpark Kühlungsborn (Mecklenburg-Zapadno Pomorje), a slijede ga Camping Grubhof (Salzburg) i Camping Rosenfelder Strand Ostsee (Schleswig-Holstein).
Treći put zaredom, moderno odmaralište s pet zvjezdica u Mecklenburg-Zapadnom Pomeraniju neporaženo je na postolju nagrade. Campingpark Kühlungsborn nije samo napravio nove parcele prošle godine, već je optimizirao svoje aktivnosti u slobodno vrijeme i kupio nove e-punionice, što je još jednom prepoznato odličnim ocjenama kampera.
Gosti iz cijelog svijeta cijene raznolike aktivnosti u slobodno vrijeme, dobro održavane sanitarne čvorove i blagotvorne sportske i SPA ponude uz fantastičan položaj na dugoj plaži Baltičkog mora.

Najpopularniji  novi kampovi pridošlice u ovoj godini   i najviši “penjači  prema vrhu” ( runner – up kampovi) su Camping Gloria Vallis (Južni Tirol/Trentino) i Campingpark Erfurt (Türingen).

Od 110 nagrađenih kampova, 69 ih je u Njemačkoj, 20 u Austriji, sedam u Italiji, tri u Švicarskoj i jedan u Nizozemskoj.

Od hrvatskih visoko rangiranih kampova jedini nagrađeni je kamp POLIDOR u Funtani.

Ocjena koju daju korisnici kamping  usluga smatra se najmjerodavnijom u ocjeni prave kvalitete  i mnogo su kredibilnije od ostalih koje djelom kontroliraju i izabiru odnosno donose poznati europski kamping vodiči.

napisao Jerko Sladoljev, TOP Camping Poreč

Print Friendly, PDF & Email