NEWS

Vlada Rep. Hrvatske pokrenula projekt web-portal "otvorena-vrata.hr"

10.11.2004. 00:00; ; Početna / Novosti / Vlada Rep. Hrvatske pokrenula projekt web-portal "otvorena-vrata.hr"
11001eu.jpg

Na portalu je predstavljeno 66 projekata iz različitih područja djelovanja: obrazovanja i znanosti, infrastrukturnih investicija, izvoznih poticaja, obrta, poduzetništva, poljoprivrede, socijalne skrbi, stanogradnje (POS), turizma, umjetnosti i kulture. Radi se o projektima Ministarstva gospodarstva rada i poduzetništva, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva, Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, Ministarstva zaštite okoliša i prostornog uređenja, Ministarstva europskih integracija, Ministarstva kulture, Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka te Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Vrlo je zanimljiva i poruka predstavnicima lokalne uprave i samouprave: "Vlada Republike Hrvatske Vas poziva da se uključite u promociju projekata koji se nalaze na ovom portalu.

Novčana sredstva koja su osigurana u poticajnim projektima najviše koristi donose upravo Vašim zajednicama, korisnicima Vaših usluga, građanima i poduzetnicima koji djeluju u Vašem mjestu. Učinimo zajednički napor da do svih kojima su poticajna sredstava iz ovih projekata potrebna i dostupna najavimo projekte i web portal otvorena-vrata.hr gdje mogu na konceptu One Stop Shopa pronaći sve informacije.

Pozivamo Vas da na svoje web stranice stavite link na web portal www.otvorena-vrata.hr."

Print Friendly, PDF & Email