NEWS
VALAMAR-S-sezona

VIŠNJANSKI KONCERT „SKUPA POD ZVIZDAMA“ ODUŠEVIO PUBLIKU

nlaz3296388
05.09.2016. 12:40; ; Početna / Novosti / Okolne općine / VIŠNJANSKI KONCERT „SKUPA POD ZVIZDAMA“ ODUŠEVIO PUBLIKU

Sjajni duet istarskog glazbenika Bruna Krajcara i zagrebačke glazbenice Lee Dekleve oduševio je ove subote, 03. rujna brojne gledatelje koji su se okupili kraj stare “šterne” u srcu Višnjana kako bi uživali u romantičnim zvucima skladbi dvoje poznatih kantautora na koncertu pod nazivom “Skupa pod zvizdama,”- “Insieme sotto le stelle,”.

Elegantna a istovremeno upečatljiva atmosfera ovog ekskluzivnog događaja mogla se osjetiti tokom cijele večeri, dok je vrlo posvećena publika upijala svaki muzički „korak“ ovog izvrsnog dueta.

Ova inovativna glazbena poslastica koja je održana u organizaciji Turističke zajednice Općine Višnjan privukla je pripadnike istarskog kulturnog te političkog života kao i ljubitelje balada dvoje autora koji su svojom upečatljivom izvedbom “ogrnuli” te večeri Višnjan posebnim, romantičnim “plaštom” te natjerali sve prisutne na sanjarenje “pod zvizdama.”

Turistička zajednica Općine Višnjan kao organizator izuzetno je zadovoljna ovom romantičnom avanturom; izvrsna posjećenost te zadovoljstvo na licima publike dovoljan su razlog da ovakav događaj preraste u tradicionalnu manifestaciju.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email