NEWS

Vižinada: ODRŽANA PROGRAMSKO-IZBORNA KONVENCIJA SDP-a

17.10.2005. 00:00; ; Početna / Novosti / Vižinada: ODRŽANA PROGRAMSKO-IZBORNA KONVENCIJA SDP-a

Novi predsjednik mjesne organizacije SDP-a je Marino Baldini, njegov zamjenik Anđelko Horvat, a članovi Općinskog odbora Klaudio Poropat i Silvano Mengot, odlučeno je na programsko-izbornoj konvenciji održanoj ovoga vikenda. Kao delegati za županijsku izbornu konvenciju izabrani su Anđelko Horvat, Klaudio Poropat, Laura Kešac i Esma Ritoša, a za županijsku konvenciju Foruma seniora Bruno Poropat i Silvano Mengot. Stranačkoj konvenciji bili su prisutni Lino Dobrila i Arduino Matošević u ime županijskog SDP-a i Grada Poreča te predstavnici SAB-a i ostalih stranaka.
Vižinadski socijaldemokrati prihvatili su izvještaj o radu za proteklo četverogodišnje razdoblje, prisjetivši se i ovom prigodom iznenada preminulog predsjednika stranke i nositelja izborne liste Alda Ritoše.
Bude li se radilo kao i dosad, naglašeno je na konvenciji, ambiciozni će se program ostvariti. Njihova aktivnost u idućem razdoblju usmjerit će se u više specifičnih cjelina – gospodarstvo, komunalna infrastruktura, socijala, sport i zaštita ljudskih prava te suradnja s udrugama. Među značajnijim programima je aktiviranje plana poslovne zone te sufinanciranje i poticanje poljoprivredne proizvodnje, izgradnja novih i dovršetak započetih investicija u domeni komunalne infrastrukture, među kojima je vodovod za novo naselje Zabregi, dovršetak kanalizacijskog sustava, uređenje šterne i starogradskog trga.


V. Md., Glas Istre

Print Friendly, PDF & Email