NEWS

Veliko finale DanceStar World Dance Masters 2023. održava se u Poreču od 17. do 21. svibnja

347252178_3410362085884577_9175504181841222442_n
foto: Radio Centar
18.05.2023. 11:29; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Veliko finale DanceStar World Dance Masters 2023. održava se u Poreču od 17. do 21. svibnja

„Međunarodno plesno natjecanje DanceStar je sinonim za vrhunsko plesno na kojem sudjeluju tisuće plesača iz cijelog svijeta. Veliko finale natjecanja DanceStar World Dance Masters održava se u Sportskom centru Intersport u Zelena Resortu. Najbolji plesači sa DanceStar World Toura imaju priliku nastupiti te pokazati svoj talent i vještinu“, naglašava organizatorica Tatjana Pagitz.

„Plava Laguna će u svojim smještajnim kapacitetima u ovih nekoliko dana imati priliku ugostiti  sudionike ove manifestacije.  Svi kadrovi Plave Lagune uključeni u organizaciju koji brinu o sudionicima rade odličan posao što je jako važno i  jedini je način da bi se gosti mogli opustiti, zabaviti, ostvariti dobre rezultate te im se ovom prilikom od srca zahvaljujem“, naglašava predsjednik Uprave Plave Lagune Dragan Pujas.“, Jedinstvene koreografije i izvedbe, radionice vrsnih predavača, natjecanja pod budnim okom priznatih svjetskih sudaca te  opuštajuća zabava u prekrasnoj kulisi zelene porečke oaze, slika su koja će Hrvatsku staviti na kartu najvažnijih svjetskih plesnih događaja. Plesači ovog globalnog plesnog fenomena smješteni su u objektima Plave Lagune. „Rezultate koje ostvarujemo u predsezoni, broj manifestacija koje smo ugostili ili koje ćemo ugostiti do početka i nakon glavne turističke sezone potvrđuje nam još jednom da je ulaganje u infrastrukturu od velike važnosti“, ističe Pujas.

Tijekom godine u sklopu plesnih natjecanja DanceStar održava se više od 20 radionica i seminara, a svake godine sudionici imaju priliku pokazati svoje plesne mogućnosti i na DanceStar Gala Night, posebnom događanju na kojem se predstavlja 20 odabranih koreografija, prilikom čega se plesači natječu za prestižnu titulu – DanceStar Gala Night pobjednika. DanceStar Gala Night će se održati 20. svibnja s početkom u 21:30 sati u gradskoj dvorani Žatika. Potporu manifestaciji izrazio je i zamjenik Gradonačelnika Grada Poreča Ugo Musizza. Almira Osmanović, jedna od sutkinja je naglasila kako je riječ o prekrasnoj manifestaciji plesa, mladosti i dobre energije te kako uživa u dolascima u Poreč iz godine u godinu.

Partner manifestacije je hotelska grupacija Plava Laguna, uz svesrdnu podršku Grada Poreča, TZ Grada Poreča, TZ Istarske županije i TZ Općine Funatana.

 Više informacija o natjecanju na http://www.dancestar.org/ ili putem društvenih mreža www.facebook.com/dancestar.world i https://www.instagram.com/dancestar.official/

foto: Radio Centar

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email