NEWS

Veliki derbi NK Jadran – NK Pazinka u subotu u 14:00

Vije10340-15061
08.11.2019. 09:59; ; Početna / Sport i rekreacija / Veliki derbi NK Jadran – NK Pazinka u subotu u 14:00

Pred nogometašima Jadrana je veliki derbi u sklopu 11.kola 3.HNL zapad u kojem dočekuju NK Pazinku. Porečani su nakon pobjede protiv Vinodola, odigrali vrlo dobru utakmicu na teškom gostovanju protiv NK Krk.

Treneru Šuranu su na raspolaganju svi igrači izuzev kapetana Dujanića i duže vrijeme ozlijeđenog Perkovića, ali spremno dočekuju derbi:
“Spremni smo za narednu utakmicu i derbi protiv naših susjeda iz Pazina, očekujemo jednu tešku i čvrstu utakmicu, osobito jer će teren biti vrlo težak za igru. Veseli me ono što smo prikazali na Krku, gdje smo odigrali možda najbolju utakmicu u ovom dijelu sezone, i nadam se da ćemo tako i nastaviti. Pazinka je čvrsta i dobra ekipa, koja sigurno vrijedi više od stanja na tablici i koja ima nekoliko pojedinaca koji su izuzetno opasni. Mi želimo dati maksimum i nastaviti pozitivan niz, vjerujem da ćemo imati podršku naših navijača i najvjernijih Šajeta koji će nam pomoći da ostvarimo svoj cilj.”

Škola nogometa također nastavlja svoja prvenstva u kojima mlađi i stariji pioniri dočekuju NK Zamet, u subotu u 10 i 11:30 sati na terenima u Zelenoj laguni. Druga momčad mlađih pionira u nedjelju u 10 sati dočekuje NK Umag Mladost, dok su kadeti i juniori domaćini NK Opatiji, također u Zelenoj laguni u 12 i 14 sati.
Prve momčadi kategorija U9 i U11 u nedjelju gostuju u Puli kod NK Istre Pula, dok druge momčadi gostuju u Umagu kod NK Umag Mladost.

J.P.

Print Friendly, PDF & Email