Velika i mala ekipa dječjeg vrtića “101 dalmatinac” šalje vam veliki pozdrav iz predivnih Fužina

101-fuziine
05.05.2017. 00:39; Učitavanja: 475; Početna / Novosti / Velika i mala ekipa dječjeg vrtića “101 dalmatinac” šalje vam veliki pozdrav iz predivnih Fužina

Predškolci su svoj zadnji vrtićki izlet proveli u Fužinama. U lijepom sjećanju na vrtićke dane ostati će im, osim predivnog druženja sa svojim prijateljima i tetama, i vožnja vlakićem, posjet špilji Vrelo, vožnja brodom te još mnoge zanimljivosti koje su vidjeli i o njima puno toga naučili.


Dječji vrtić “101 dalmatinac” već punih 14 godina potiče što češći i duži boravak djece na zraku u svim vremenskim uvjetima kao i boravak u novom okruženju koji uključuje čitav niz aktivnosti značajnih za fizički rast i emocionalni razvoj djece predškolske dobi.

Spoznaju o novim krajevima, ljudima i njihovim običajima ne završavamo ovdje. Ne,ovo nikako nije kraj. Ovo je samo nastavak naše vizije o sretnom djetetu koje spoznaje svijet oko sebe vlastitim iskustvom.

Veliki pozdrav svima i do nekog slijedećeg puta iz nekog drugog neistraženog dijela lijepe naše zemlje, a možda i dalje!

Mnoge generacije su još pred nama!

 

J.N.

Print Friendly, PDF & Email