NEWS

Velik interes za upise u USB Poreč: Sve radionice gotovo popunjene – započinju s radom 1. listopada

USB
09.09.2022. 09:16; ; Početna / Kultura / Velik interes za upise u USB Poreč: Sve radionice gotovo popunjene – započinju s radom 1. listopada

Izuzetno velik interes iskazali su Porečani za plesne radionice i mali cirkus Udruge mladih Urbana subkulturna baza – USB Poreč. Upisi za nove članove otvoreni su prije desetak dana, a sve su radionice već gotovo popunjene. Liste čekanja su silom prilike formirane za radionice suvremenog i jazz plesa za uzraste od 4 do 6 te od 6 do 8 godina, kao i za ples na svili namijenjen djeci i mladima od navršenih 10 godina. Samo je jedno mjesto ostalo u plesnoj za polaznike od 13 do 15 godina, dva u malom cirkusu za četverogodišnjake i petogodišnjake te po nekoliko mjesta u ostalim radionicama, uključujući breakdance za koji treba imati najmanje 5 godina i ples na svili za odrasle.

– Jako nas veseli što naši najmlađi sugrađani žele učiti, vježbati i zabavljati se s nama i što su roditelji prepoznali naš 16-godišnji rad. Ples je odlična aktivnost za zdravo odrastanje – poboljšava koordinaciju i držanje, jača nas fizički i psihički, izvor je dobrog raspoloženja te pruža priliku za nova prijateljstva. Ove smo godine osmislili i nove programe i sadržaje. Upravo dovršavamo s uređenjem naših dvorana u Ulici Mate Vlašića, kako bi osvježene i vedre dočekale naše polaznike. S nestrpljenjem očekujemo taj 1. listopada kad sve radionice započinju s radom, a njihov raspored i satnice objavit ćemo krajem rujna, rekla je predsjednica USB-a Ivana Domazet, napominjući da su odlučili krenuti nešto kasnije kako bi se školarci stigli ambijentirati u školskim klupama.

Link za on-line upise: Upisi u radionice USB-a (google.com), još uvijek je aktivan, a detaljne o upisima, radionicama i radu USB-a moguće je doznati telefonom na broj 099 449 0093 (Sabrina), radnim danima od 9 do 14 sati.

Novi USB-ov sadržaj, ples na svili, uskoro će biti prezentiran na originalan način. Za 24. rujna u 19 sati zakazana je „viseća  predstava“ – cabaret na svili. Atraktivne zračne akrobacije demonstrirat će voditeljica radionice Veronika Vlašić s grupom odraslih polaznica. Mjesto radnje će biti otkriveno uskoro, a zasad je poznato tek da se radi o jednom sugestivnom gradskom prostoru na otvorenom

.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email