NEWS

Večeras Ribarska fešta u Funtani – zabava zagarantirana uz Laguna Band i Etalone

dri-134
25.08.2023. 09:08; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Večeras Ribarska fešta u Funtani – zabava zagarantirana uz Laguna Band i Etalone

Idemo još jednom provesti zabavan i sadržajan dan u Funtani, na petoj po redu ovosezonskoj ribarskoj fešti koju za vas 25. kolovoza organizira Turistička zajednica Općine Funtana. Kao i svaki put dosad bit će to kombinacija kojoj jednostavno nitko ne može odoljeti – vrhunski gastronomski specijaliteti s namirnicama iz mora, odlično raspoloženje i najbolja zabava u Istri uz ritmove dobre glazbe, za što će biti zaduženi Laguna Band i Etaloni Band. Naravno, posebnu poslasticu priredili smo za najmlađe – dječju radionicu na temu “Koliko riba u moru ima?”, pa će mališani vrijeme od 19 do 22 sata moći provesti u svijetu mašte i kreativnosti izrađujući ribe od kartona na štapiću.

Kao i uvijek ribarska fešta će biti dan kad će u našoj beskrajno šarmantnoj i slikovitoj Funtani vladati odlično raspoloženje kroz duh nekih prošlih vremena kad se ovdje živjelo mahom od mora i ribarenja, a sve prezentirano na suvremen i zanimljiv način koji svima jamči odličan provod. Cijelu priču će uobičajeno upotpuniti i smotra istarskih poljoprivrednih proizvoda u organizaciji Udruge “Istarska web tržnica”.

 

Print Friendly, PDF & Email