NEWS
HALF MARATON S

Večeras na Adventu Poreč koncert Matije Cveka, sutra izvlačenje Novogodišnje lutrije Društva invalida Poreč, dječje predstave….

048_manuel_paljuh_mpp
foto: Manuel Paljuh
29.12.2022. 09:31; ; Početna / Slider / Večeras na Adventu Poreč koncert Matije Cveka, sutra izvlačenje Novogodišnje lutrije Društva invalida Poreč, dječje predstave….

Advent Poreč ulazi u svoje finale, a prije samog dočeka Nove godine pripremio je bogat program za sve generacije, kao najbolju uvertiru u novogodišnji vikend.

U četvrtak, 29. prosinca s početkom u 20 sati na scenu stupaju Matija Cvek i The Funkensteins.

Matija Cvek glazbenik je čija je prepoznatljivost jedna od najbrže rastućih na hrvatskoj glazbenoj sceni. Polovicom travnja prošle godine izdao je svoj debitantski album “Izbirljivo i slučajno” koji se već u prvom tjednu našao na broju jedan najprodavanijih albuma, popraćen izvrsnim recenzijama glazbenih kritičara. Nešto ranije, u 18 sati, na istoj lokaciji održat će se dječja predstava Božićne nevolje patuljka Pina u izvedbi IRTA-e.

Adventski paviljon će u petak, 30. prosinca će u 17 sati dočekati dječju predstavu Maca papučarica u izvedbi Birikine, dok će od 19 sati početi izvlačenje tradicionalne humanitarne Novogodišnje lutrije Društva invalida Poreč- Uz Djeda Mraza i druge pomagače, za dobru će atmosferu na izvlačenju biti zadužen Tu i tamo band.

Dodajmo da, uz organizirane programe na Adventu, posjetitelji mogu uživati i u gastronomskoj ponudi adventskih kućica i to po promotivnim cijenama, a tu je i uvijek otvoreno besplatno klizalište za sve, kao i Kučica Djeda Mraza te drugi photopointovi koji ovaj park u središtu starogradske jezgre doista čine posebnim.

 Poreč će u 2023. sa čak četiri dočeka Nove godine – Dječjim dočekom od 11 sati na Trgu Matije Gupca uz Teatar Naranča u subotu, 31.12. Glavni doček tradicionalno će se održati na Trgu slobode uz legendarno Prljavo kazalište, dok će se paralelno u Parku Matije Gupca održati funky doček uz DJ Davida. Za sve one koji i dalje budu željni provoda, organizirana je i repriza dočeka, sada već tradicionalno, uz Night Express 1. siječnja.  

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email