NEWS

Vaterpolisti Poreča odigrali utakmicu s prijateljima iz Rovinja

Vaterpolo susret Rovinj 24.5.24. 4
28.05.2024. 14:05; ; Početna / Sport i rekreacija / Vaterpolisti Poreča odigrali utakmicu s prijateljima iz Rovinja

Pod vodstvom trenera Stefana Milokanovića dječaci i djevojčice VK Poreč prošlog su petka odigrali prijateljsku utakmicu s ekipom VK Delfin iz Rovinja. Utakmica se održala na novouređenom gradskom bazenu u Rovinju.

Za ekipu Vaterpolo kluba Poreč nastupali su: Ivan Valković, Lukas Bulešić, Evan Čekić, Natka Karpišek, Mauro Cramer, Val Kovačić, Luka Frljić, Len Lovreković, Nika Karpišek, Matteo Ukota, Eva Antolović, Nino Brozić i Vanessa Ralić.

Rezultat utakmice bio je manje bitan. Očekivano, vaterpolisti domaćini pobijedili su s rezultatom 12:4. Rovinježima je na ruku išla bolja fizička pripremljenost, te kvalitetniji uvjeti treninga. Unatoč tome, naši su mladi igrači i igračice pokazali veliki entuzijazam i želju za igrom.

Ovaj je susret organiziran kao kruna zimskog ciklusa priprema igrača i igračica koji zajednički treniraju već dvije godine. Vidljiv je bio njihov napredak i borbenost.

Utakmicu je pratilo i nekoliko roditelja VK Poreč koji su s tribina bodrili ekipu. Na kraju, za uspomenu, svim će igračima ostati zajednička fotografija sa prvih pravih susreta.

Vaterpolo klub Poreč uskoro prelazi na ljetni režim rada, te će se broj treninga povećati. Iz kluba zato pozivaju svu djecu između 8 i 13 godina da se priključe klubu. Uvjet je dobra volja, ozbiljnost u radu i znanje plivanja.

Pod vodstvom iskusnih trenera plivanja i vaterpola, djeci plivačima nuditi će se usvajanje novih vještina u ljetnoj školi vaterpola na Gradskom kupalištu.
Dodatne informacije na broj telefona: 091 892 58 25 ili e-maila kluba: [email protected]. Facebooka: https://www.facebook.com/vaterpoloporec/

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email