VALFRESCO S-170422

Valfresco Direkt nudi domaće slastice prema tradicionalnoj recepturi

Valfresco Direkt (3)
16.09.2020. 10:51; ; Početna / Gospodarstvo / Valfresco Direkt nudi domaće slastice prema tradicionalnoj recepturi

Valfresco Direkt, Valamarova online trgovina s dostavom, u vaš dom svakodnevno dostavlja lokalne namirnice, svježe pripremljena gotova jela vrhunske kvalitete po konkurentnim cijenama, ali i neodoljive slastice raskošnog okusa koje se u Valfesco kužini pripremaju od vrsnih sastojaka poput maslaca, voća, kvalitetne čokolade, svježeg sira i pravih oraha, te se ne koriste gotove baze, smjese, punila i margarin.

Kušajte mješavinu domaćih kolačića koja se sastoji od čoko keksića, išlera, raspucanaca, margarite, vanili kiflica te žarbo pite ili naručite tortu i kolače koji će zasladiti vaše posebne trenutke. Valfresco Direkt nudi savršene slastice za vaše rođendanske proslave, blagdanske ili uredske zabave, u kojima ćete uživati bez puno muke. Dodatkom jedne od Valfresco gurmanskih torti, možete biti sigurni da će vaša proslava biti pravi uspjeh jer imate prekrasnu slasticu s prirodnim sastojcima, baš kao što biste je napravili kod kuće. Uz domaću tortu sa sirom i orasima obloženu listićima badema, gurmane će oduševiti i torta pripremljena od čokolade, kao i makovnjače i orahnjače pripremljene isključivo od prirodnih sastojaka. Od voćnih slastica tu je i poznata krostata od breskve, jagode i jabuke pripremljena od kvalitetne slastičarske kreme koju čine mlijeko, jaja i vanilija, te krostata od domaćih jabuka kao i štrudla od sira i jabuka.

Valamar je još početkom lipnja pokrenuo svoju uslugu online trgovine Valfresco Direkt za sve građane i turiste na području Istre, a krajem lipnja je postala dostupna i za goste u Valamarovim kampovima na otoku Krku. Od sredine rujna Valfresco Direkt usluga dostupna je i građanima Rijeke i okolice.

U ponudi Valfresco Direkta nalazi se širok izbor svježih domaćih proizvoda i namirnica lokalnih proizvođača i OPG-ova, polugotova i gotova jela po tradicionalnim recepturama pripremljena u Centralnoj kuhinji i distributivnom centru Valamara u Vinežu, kao i mnoge druge potrepštine koje se inače kupuju u marketu. Ukratko, Valfresco Direkt je  domaća kužina i lokalna špeža koju kupci mogu povoljno nabaviti iz udobnosti svojeg doma. Valamar surađuje s više od stotinu lokalnih partnera i dobavljača s područja Istre i Kvarnera, te Slavonije i Dalmacije, s ciljem širenja suradnje na zainteresirane partnere iz svih dijelova Hrvatske.

 

Valamar PR

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email