NEWS
valfresco

Valamarov Maro razveselio mališane dječjeg vrtića ‘Radost’ u Poreču i Kašteliru

Djeca u igri s Marom
05.12.2019. 17:13; Učitavanja: 473; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Valamarov Maro razveselio mališane dječjeg vrtića ‘Radost’ u Poreču i Kašteliru

Valamarova maskota Maro razveselila je danas posjetom i prigodnim poklončićima mališane dječjeg vrtića ‘Radost’ u Poreču i jaslica u Kašteliru. Tamo su predstavnike Valamara dočekali ravnateljica dječjeg vrtića Divna Radola i Enio Jugovac, načelnik općine Kaštelir Labinci.   

Naime, Valamar je u sklopu humanitarne akcije Veliko srce Valamara donirao ukupno 105 tisuća kuna za poboljšanje uvjeta boravka djece jasličke dobi u podružnici Kaštelir i djece vrtićke dobi u podružnici Poreč. Jaslice u Kašteliru su već uređene, a u tijeku je i nabava opreme za dvorište dječjeg vrtića u Poreču čime će se povećati kvaliteta boravka djece na otvorenom.

Ovogodišnje izdanje humanitarne akcije Veliko srce Valamara ujedno je i najuspješnije, a svake godine se akcija provodi s različitim ciljem pomoći lokalnoj zajednici. Ove godine su sva sredstva usmjerena u dječje vrtiće. Valamar Riviera ove je godine donirala ukupno 165 tisuća kuna za poboljšanje uvjeta rada s djecom u jasličkim skupinama u destinaciji Poreč i vrtićkim skupinama u destinaciji Dubrovnik.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
LaPentola S