NEWS
valfresco

Valamar Riviera ponovno nagrađena za najbolje odnose s investitorima

Marko Čižmek i Marina Biluš - zamjenica glavnog urednika Poslovnog dnevnika
19.10.2017. 12:15; Učitavanja: 422; Početna / Gospodarstvo / Valamar Riviera ponovno nagrađena za najbolje odnose s investitorima

Valamar Rivieri na  27. konferenciji Zagrebačke burze i 11. konferenciji fondovske industrije održanoj u Rovinju, ponovno je pripala nagrada za najbolje odnose s investitorima koju već osam godina dodjeljuju Poslovni dnevnik i Zagrebačka burza.

U ime Valamar Riviere nagradu je  preuzeo član Uprave, Marko Čižmek te izjavio: „Visoka transparentnost te kvaliteta poslovne i financijske komunikacije predstavljaju temelj našeg odnosa s investitorima. Na taj način kontinuirano promičemo Valamar Rivieru kao jednu od vodećih dionica na hrvatskom tržištu kapitala i turističkih dionica u ovom dijelu regije. Iznimna nam je čast što smo među investitorskom i financijskom zajednicom prepoznati kao najbolji i siguran sam da ćemo uz njihovu podršku i dalje stvarati dodanu vrijednost za sve naše dionike“.

Predsjednica Uprave Zagrebačke burze Ivana Gažić tom je prilikom izjavila: „Kada smo u suradnji s Poslovnim dnevnikom 2010. godine pokrenuli ovu nagradu, bili smo vođeni željom da kontinuirano identificiramo i nagrađujemo dobre prakse na našem tržištu. Izuzetno nam je zadovoljstvo uputiti čestitke Valamar Rivieri jer ova nagrada predstavlja i snažan poticaj i primjer drugima te šalje poruku da se izvrsnost prepoznaje te u konačnici i nagrađuje.

Ovom se nagradom odaje priznanje tvrtkama za visoku razinu kvalitete komunikacije i transparentnost u odnosu s investitorima, a u konkurenciji za najbolje odnose s investitorima ove su godine bile tvrtke iz sastava indeksa CROBEX te kompanije koje su uvrštene na Službeno tržište Zagrebačke burze. O redoslijedu nagrađenih odlučeno je prema statističkim kriterijima koji se odnose na poštovanje Pravila Zagrebačke burze te na osnovi ankete provedene među sudionicima tržišta kapitala.

 

Odnosi s javnošću Valamar Riviera

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email