NEWS
Best of Poreč

Valamar Riviera najuspješnija je istarska hotelijerska tvrtka

img_8141
11.10.2016. 14:08; ; Početna / Gospodarstvo / Valamar Riviera najuspješnija je istarska hotelijerska tvrtka
  • Valamar Riviera vodeća je turistička kompanija i jedan od najaktivnijih investitora u turizam u Hrvatskoj, a samo u programe društveno odgovornog poslovanja ulaže 2,5% svog godišnjeg prihoda

Prema financijskim pokazateljima za prošlu godinu, Valamar Riviera d.d. najuspješnija je istarska tvrtka u kategoriji velikih trgovačkih društava te ujedno i najuspješnija istarska hotelijerska tvrtka. Potvrđeno je to još jednim priznanjem – nagradom Zlatna kuna,  jednom od najprestižnijih nagrada u hrvatskome gospodarstvu s više od 20 godina tradicije, koju je Valamar Rivijeri dodijelila HGK – Županijska komora u Puli.

Valamar Riviera je vodeća hrvatska turistička tvrtka i najveći poslodavac s 4100 djelatnika (u sezoni) u Poreču, Rapcu, otoku Krku i Dubrovniku. Godišnje ugosti više od 800.000 gostiju te upravlja s oko 10 posto kategoriziranog smještaja u 25 hotela i ljetovališta te 13 kamping ljetovališta ukupnog kapaciteta za 48.000 gostiju.

Društveno odgovorno poslovanje u tvrtki Valamar Riviera ukorijenjeno je u uvjerenju da je održivost poslovanja strateški cilj i ključni pokretač stvaranja nove vrijednosti. Kroz svojih osam važnih krovnih programa DOP-a Valamar se obvezao uložiti ukupno 2,5 % godišnjeg prihoda za projekte i aktivnosti unutar tih programa, a samo u 2016. godini podržava društveno odgovorne projekte s više od 37 milijuna kuna.

P.R.

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani