NEWS
Adriatic sredina

Valamar Riviera i HEP Opskrba u okviru projekta Valfresco Direkt daju podršku malim proizvođačima

Valfresco Direkt_2
10.07.2020. 11:55; ; Početna / Gospodarstvo / Valamar Riviera i HEP Opskrba u okviru projekta Valfresco Direkt daju podršku malim proizvođačima

HEP Opskrba će u okviru suradnje s Valamar Rivierom, vodećom kompanijom u turizmu u Hrvatskoj, svojim kupcima na području Istre, zajedno s računima za električnu energiju za mjesec srpanj, osigurati letke s promo kodom za ostvarivanje 10% popusta na kupnju proizvoda iz ponude Valfresco Direkta. Radi se o Valamarovoj inovativnoj usluzi online trgovine sa dostavom koja je od početka lipnja na raspolaganju svim građanima i turistima na području Istre.

Realizacijom ove suradnje, gotovo 3.000 kućanstava na području Istre moći će iskoristiti ovu pogodnost do 31.7.2020. i tako isprobati zdrave i domaće namirnice i jela iz bogatog asortimana Valfresco Direkt proizvoda. HEP Opskrba i Valamar kroz ovu inicijativu osiguravaju dodatnu podršku razvoju lokalne proizvodnje i obiteljskih gospodarstava u okviru aktivnosti na području društveno odgovornog poslovanja.

„Izuzetno smo ponosni što smo imali priliku pružiti podršku ovom hvalevrijednom projektu. Naime, HEP Opskrba se uvijek rado uključuje u projekte kojima se pomaže malim proizvođačima, trgovcima i obrtnicima. Uz to, Valamar Riviera,  jedan je od prvih kupaca HEP Opskrbe i jedan od prvih kupaca ZelEna, koji prepoznaje nove proizvode i usluge i prati tržišne trendove. Sve navedeno pokazuje da Valamar i HEP Opskrba njeguju iste poslovne, ekološke i društveno odgovorne vrijednosti pa je i ova suradnja još jedan logičan slijed izvrsne dugogodišnje suradnje“ , izjavio je direktor HEP Opskrbe, Mario Puntarić.

Prošle godine je udio domaće hrane i pića u Valamarovim hotelima, kampovima i restoranima dosegao 73%, što potvrđuje značajnu ulogu turizma u razvoju lokalne poljoprivrede, obiteljskih gospodarstava, prerade hrane, vinarstva, maslinarstva i brojnih drugih povezanih djelatnosti.

Kupci odabiru Valfresco Direkt prvenstveno zbog ponude Valfresco Kužine i OPG proizvoda koje ne mogu lako pronaći u trgovinama. Kroz partnerstvo s Valamarom lokalni proizvođač dobiva promociju svojih proizvoda, kao i njihov cjelogodišnji i kontinuirani plasman direktno do krajnjeg kupca Valamar trenutno surađuje sa dvjestotinjak lokalnih partnera i dobavljača s područja Istre, ali i Slavonije i Dalmacije, s ciljem širenja suradnje na zainteresirane partnere iz svih dijelova Hrvatske”, ističe Karmela Višković, direktorica razvoja proizvoda u Valamaru i voditeljica projekta Valfresco Direkt.

Valamarova online trgovina Valfresco Direkt na jednom mjestu nudi proizvode obiteljskih gospodarstava, vinara, maslinara i brojnih drugih domaćih proizvođača s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji zdravih i kvalitetnih namirnica, kao i tradicionalnih jela i slastica iz Valfresco Kužine. 85% kupaca odabire već popularnu Valfresco dostavu koja je besplatna za sve narudžbe iznad 300 kuna vrijednosti.

 

Valamar PR

Print Friendly, PDF & Email