NEWS
valfresco

Valamar Luna Active Resort – za obiteljski i aktivni odmor

30.05.2008. 00:00; Učitavanja: 338; Početna / Gospodarstvo / Valamar Luna Active Resort – za obiteljski i aktivni odmor
408071.jpg

U povodu dovršenja radova i ulaganja "Riviere Poreč" d.d. u hotel "Luna", 29. svibnja 2008. godine, direktor ovog objekta Sebastian Palma je novinarima predstavio potpuno novu ponudu hotela koji sada nosi ime " Valamar Luna Active Resort ". Nakon obnove, vrijedne 7,8 milijuna kuna to je sada hotel za obiteljski i aktivni odmor. Na prostoru nekadašnjeg restorana i zabavne terase izgrađen je Wellness centar Luna, koji uz saunu i relax zonu ima fitness centar, salon za masažu i beauty centar. Ove usluge će uz goste moći koristiti i građani Poreča.
Djeca su dobila svoj Mini club, mladi Game room sa fliperima i ostalim automatima za igru. Izgrađena je i stijena za penjanje, te obnovljeno dječje igralište. U hotelu su renovirane sobe, te ih je sada 170 sa ukupno 329 kreveta. Hotel sada ima i multifunkcionalno igralište za mali nogomet, rukomet i košarku. Za narednu godinu se predviđa ulaganje u obnovu bazena i prošje sunčališta.
Luna Active Resort sada ima integralni restoran, gdje su kuhari u komunikaciji s gostom i pred njima im pripremaju hranu. Na plaži ispod apartmana Luna uređeno je igralište za Beach volley i sama plaža, te ugrađen sustav za automatsko zalijevanje. Ovu plažu ljeti dnevno posjeti od 2000-3000 turista i građana.
Sebastian Palma je rekao: " U dosadašnjem tijeku predsezone prvi gosti su već prepoznali novi proizvod i najavili rezervacije za sezonu i drugu godinu. Naravno, svakom novom proizvodu treba vremena da se etablira tržištu, tako da pravi efekt ulaganja očekujemo u drugoj poslovnoj godini".

R.V.Aleksić

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email