NEWS

Uz pomoć donatora srednja škola Mate Balota nabavila računala za kabinet informatike

Srednja škola Mate Balote
12.11.2021. 19:58; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Uz pomoć donatora srednja škola Mate Balota nabavila računala za kabinet informatike

Zahvaljujući vrijednim donacijama nekoliko privatnih i javnih subjekata iz Poreča ali i susjednih općina, informatička učionica SŠ Mate Balote bogatija je za dodatnu i.t. opremu.

Radi se o poduzeću Montraker d.o.o. Vrsar s doniranih 10.000,00 kn, Općina Vrsar s 5.000,00 kn, te Ulixes d.o.o. Poreč, Gratis d.o.o. Tinjan, Dekop plus d.o.o. Labinci i Poliklinika dr. Jerković d.o.o. Poreč svaki s donacijom od 1.000,00 kn.
Odazvavši se na poziv škole pokazali su veliko razumijevanje za potrebe učenika i škole, posebno kad je riječ o suvremenoj tehnologiji.

– S velikim oduševljenjem primili smo ove donacije s pomoću kojih smo osigurali kupnju novih kompletnih računala za kabinet informatike. Nabavljena informatička oprema omogućit će nam kvalitetnije izvođenje nastave, olakšati vođenje e-dnevnika i držanje prezentacija. U ime svih naših djelatnika i učenika, zaista im se zahvaljujemo, bez njih to nije bilo moguće,- poručio je ravnatelj škole Krešimir Bronić.

 

SŠ Mate Balote

Print Friendly, PDF & Email