NEWS

Uvođenje novog sustava kontrole i naplate parkiranja na Velikom gradskom parkiralištu

13412220_1329806070420088_1655394347963454502_o
09.06.2016. 23:15; ; Početna / Obavijesti / Uvođenje novog sustava kontrole i naplate parkiranja na Velikom gradskom parkiralištu

Nastavno na najavljeno uvođenje novog sustava kontrole i naplate parkiranja na Velikom gradskom parkiralištu, mole se korisnici godišnje pretplate za Veliko gradsko parkiralište koji su nakon zadnjeg produžavanja iste, mijenjali vozilo ili registarsku oznaku za koju pretplata vrijedi, da nove podatke (uz predočenje osobne iskaznice te prometne dozvole) dostave u ured parkirališta, Mlinska 1, kako bi se izmjene unijele u bazu podataka.

Ažurni podaci o vozilu uvjet su za daljnje nesmetano korištenje usluge parkiranja pretplatnika na zatvorenim parkiralištima.

Kontrola ulaska na Veliko gradsko parkiralište očitanjem registarskih oznaka vozila trebala bi započeti u drugoj polovici mjeseca lipnja, pa shodno tome apeliramo na pretplatnike da, ukoliko je potrebno, ažuriraju podatke o svojim vozilima prije navedenog roka.

Na linku u nastavku može se provjeriti ispravnost trenutačno unesenih podataka u bazi korisnika. Za provjeru istih potrebno je unijeti broj kartice te kontrolni broj, nakon čega se prikazuju podaci o pretplatniku po danoj kartici. Polje „Registarska oznaka“ trebalo bi izgledati „PU123AB“. Ukoliko ista ne odgovara trenutnoj registarskoj oznaci vozila, ukoliko su u polju prikazane dvije registarske oznake ili ukoliko postoji bilo kakva greška, potrebno je doći u ured parkirališta kako bi se podaci ažurirali.

Za provjeru kartice i registarskog broja kliknite na poveznicu

Usluga Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna