Uvjerljiv poraz rukometaša Poreča od PPD Zagreb u 8. kolu Lige za prvaka

IMG_1876
24.04.2022. 09:23; ; Početna / Sport i rekreacija / Uvjerljiv poraz rukometaša Poreča od PPD Zagreb u 8. kolu Lige za prvaka

Rukometaši Poreča uvjerljivo su poraženi od PPD Zagreba u sklopu osmog kola Lige za prvaka. Nakon vrlo lošeg izdanja u prvom poluvremenu, igrači Poreča nisu uspjeli pružiti otpor hrvatskom prvaku i upisali poraz 15:29 (2:14).

Nema se što puno reći o prvom dijelu utakmice nego zaključiti da danas jednostavno nije išlo. Poreč je zabi tek dva pogotka u 30 minuta, dok je 26. minuta stajao na jednom golu. Promašeni ziceri i slaba realizacija su bili rezultata toga, a unatoč tome, ni Zagreb nije postigao veliki broj pogodaka niti imao veliki broj obrana (Dino Slavić imao je tek dvije obrane od četiri pokušaja).

U drugom dijelu domaći sastav polako se budi, ali prekasno za ukupno popravljanje dojma. Tek su Matija Rađaković, Antonio Ljubić i Tim Thoss pronalazili put do mreže Zagreba, dok su na suprotno strani gotovo svi igrači upisali zgoditak. Konačnih 25:19 postavio je Paolo Kraljević u zadnjim trenucima utakmice.

Najefikasniji kod Zagreba bio je Davor Ćavar s četiri gola, dok je na vratima Filip Ivić imao četiri obrane (4/17), a Dino Slavić dvije (2/4).
Kod Poreča najbolji je bio Matija Rađaković, koji se nakon izbivanja vratio u momčad, i postigao četiri zgoditka, a Tim Thoss tri. Vratar Erik Krbavčić imao je tri (3/21), a David Vladić dvije (2/13) obrane.

U sljedećem kolu u Poreč stiže Gorica, a utakmica je na rasporedu 30. travnja u 19 sati.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email