NEWS
VALFRESCO S-170422

Uspješan nastup i brojne medalje za ritmičarke Galatee na Međunarodnom 21. Challenge turniru KRG Šiška Ljubljana

IMG_6136
12.11.2019. 10:25; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Uspješan nastup i brojne medalje za ritmičarke Galatee na Međunarodnom 21. Challenge turniru KRG Šiška Ljubljana

Proteklog vikenda održan je 21. Challenge turnir u ritmičkoj gimnastici u Ljubljani pod organizacijom KRG Šiška.

Natjecateljice dvadeset klubova iz deset država imale su priliku nastupiti u prekrasnoj dvorani Gimnastičkog saveza Slovenije. Na takmičenju su sudjelovale i članice KREG Galatea pod vodstvom trenerice Elene Boshyk.

U složenijem A programu nastupale su Pia Kovačić (2007.), koja je s najtežem rekvizitom, trakom, osvojila visoko 4. mjesto. Iana Benčić, predstavnica 2009. godišta, u vježbi s obručem osvojila je 3. mjesto. Najmlađa predstavnica KREG Galatea Viktorija Rakovac (2011.) u vježbi s obručem osvojila je 3. mjesto.

U nedjelju u B programu, boje KREG Galatea branile su sestre Čehić. Tereza Čehić (2008.) je u vježbi s obručem osvojila zlatnu medalju, a Sofija Čehić (2006.)u vježbi s loptom visoko drugo mjesto.

Ovaj nastup je pokazao vidan napredak KREG Galatea uz uspješan rad trenerica Elene i Anne Bosykh, a za pohvaliti je i podrška roditelja svih članica kluba. Klub nastavlja dalje s pripremama za važan međunarodni turnir u Budimpešti, koji se odvija krajem studenog.

U pripremi je i tradicionalna božićna priredba, zakazana za 18. prosinca u dvorani Intersport Centar s početkom u 18 sati.

Djevojčice jedva čekaju pokazati domaćoj publici svoj rad i napredak, svi ste dobrodošli!!

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email