NEWS

Usluga Poreč pripremila je novi informativni letak o pravilnom razvrstavanju otpada na engleskom, talijanskom i njemačkom jeziku

1718109543671-20240611_115323
12.06.2024. 21:00; ; Početna / Lifestyle / Ekologija / Usluga Poreč pripremila je novi informativni letak o pravilnom razvrstavanju otpada na engleskom, talijanskom i njemačkom jeziku

Letak je namijenjen gostima kako bi im olakšali pravilno razvrstavanje otpada tijekom njihovog boravka u smještaju i našem gradu.

Informativni letak obuhvaća jasne i jednostavne upute za razvrstavanje papira, plastike, stakla te što odlagati u kantu za miješani komunalni otpad. Svaka kategorija otpada je jednostavno objašnjena na tri jezika što će omogućiti gostima da se brzo i lako snađu u pravilima te postanu ekološki savjesni gosti našeg grada.

Letci su dostupni za preuzimanje u našem Uredu za korisnike, na adresi Mlinska 1, u radnom vremenu od 7 – 14 h te u prostorijama Turističke zajednice Poreč, na adresi Zagrebačka 9 u radnom vremenu od 8 – 21 h. Letak možete preuzeti i na našoj web stranici www.usluga.hr.

Pozivamo sve privatne iznajmljivače da preuzmu primjerke i postave ih u svoje smještajne jedinice kako bismo zajedno pridonijeli boljoj informiranosti i odgovornom ponašanju prema okolišu.

LETAK 2024 

Print Friendly, PDF & Email