NEWS
Ljekarna

Usluga Poreč krenula s postavljanjem svjetlećih dekoracija

20221019_083002_resized
20.10.2022. 08:53; ; Početna / Novosti / Svakodnevnica / Usluga Poreč krenula s postavljanjem svjetlećih dekoracija

Ususret blagdanu svetog Maura i predstojećim Božićnim blagdanima, Usluga Poreč kreće s postavljanjem svjetlećih dekoracija. Kako to obično biva, blagdan svetog Maura dočekat ćemo s okićenim užim centrom grada i to na način da će se postaviti ukrasni borovi na rasvjetnim tijelima na Trgu slobode, dekoracije u Negrijevoj i Kandlerovoj ulici, nekoliko dekorativnih prijelaza u Ulici Bože Milanovića, kao i u Zagrebačkoj ulici. Dekoracija će se dalje nastavit postavljat u samoj starogradskoj jezgri, Dekumanovoj, te u Eufrazijevoj ulici.

Nakon blagdana svetog Maura nastavlja se intenzivno s dekoriranjem ostalih dijelova grada. Predviđeno je uređenje na 15- tak lokacija na način da će se koristiti i postavljati više dekorativnih i rasvjetnih elemenata na mnogobrojne krošnje i rasvjetna tijela, ali i samostojeće dekoracije koje će krasiti ulice, trgove i gradsku rivu.  Isto tako, tradicionalno, uredit će se i Trg Joakima Rakovca gdje će biti postavljena i božićna  jelka.

Postavljanje dekoracija odvijat će se i u mjesnim odborima, ponajviše oko crkvi. Prema postojećem planu, ukrašavanje Poreča i mjesnih odbora trajat će sve do božićnih blagdana kada bi naš grad u potpunosti trebao zasjati u blagdanskom raspoloženju.

Usluga Poreč i ove godine potrudit će se osigurati sugrađanima i gostima ukrašen, čist i ugodan grad i javne površine. Veselimo se blagdanima ispred nas, a sve vas pozivamo da svojim djelovanjem brinete o čistoći našeg grada.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email