NEWS

Usluga Poreč dobitnik priznanja Hrvatske gospodarske komore za uspješan rad na održavanju javnih zelenih površina

1719228401691-448830826_876052447887490_5957115669281808696_n
24.06.2024. 14:47; ; Početna / Gospodarstvo / Usluga Poreč dobitnik priznanja Hrvatske gospodarske komore za uspješan rad na održavanju javnih zelenih površina

Veliko priznanje Hrvatske gospodarske komore, Grupacije održavanja zelenih površina, za uspješan rad i izuzetan doprinos u održavanju javnih zelenih površina. 

Usluga Poreč s ponosom objavljuje da je tim RJ Hortikultura primio prestižno priznanje od strane Hrvatske gospodarske komore za izuzetan doprinos i uspješan rad u području komunalne djelatnosti održavanja javnih zelenih površina. Priznanje je uručeno u četvrtak, 20. lipnja, u Zagrebu, u okviru događanja Zeleni gradovi, a priznanje je primila rukovoditeljica radne jedinice Hortikultura i groblje, Nevija Poropat.

Ovo priznanje predstavlja važnu potvrdu kontinuiranog truda i posvećenosti u održavanju i unapređenju javnih zelenih površina koje su ključne za kvalitetu života u našoj zajednici. Porečke  zelene površine nisu samo ukras grada, već i bitan element ekološkog sustava koji pridonosi čistoći zraka, smanjenju buke te osiguravanju prostora za rekreaciju i opuštanje svih građana.

„Velika mi je čast primiti ovo priznanje u ime našeg cijelog tima. Ovo priznanje predstavlja potvrdu našeg predanog rada, a osim toga i snažnu motivaciju za daljnji rad i postizanje novih ciljeva. Hvala svim kolegama i suradnicima na podršci i suradnji. Nadamo se da ćemo zajedničkim snagama i dalje doprinositi uređenju i očuvanju zelenih površina na području našeg grada“ – kazala je rukovoditeljica hortikulture Nevija Poropat.

Tijekom godina,  tim Hortikulture je implementirao brojne projekte i inicijative usmjerene na unapređenje zelenih površina. Od uređenja parkova i sadnje raznovrsnog bilja do održavanja cvjetnih gredica, naši napori su prepoznati kao iznimno vrijedni za zajednicu.

Usluga Poreč zahvaljujemo Hrvatskoj gospodarskoj komori na ovom priznanju koje im daje dodatni poticaj da i dalje rade s istim entuzijazmom i predanošću. Također, posebno zahvaljuju svim vrijednim djelatnicima. Njihov trud, marljivost i predanost prema poslu čine temelj uspjeha!

Naš cilj ostaje isti – stvarati i održavati zelene površine koje će služiti svim generacijama, osiguravajući ljepši i zdraviji okoliš za sve, kažu u porečkoj Uslugi.

 

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email