NEWS

Usluga Poreč – novosti

20.05.2005. 00:00; ; Početna / Novosti / Usluga Poreč – novosti
857IVECO-samopodiza.jpg

Jučer 18. svibnja 2005. godine temeljem prošle godine započete akcije nabavke novih vozila isporučeno nam je od strane «BENUSSI» d.o.o. Fažana i posljednje vozilo «samopodizač» sa nadogradnjom «ATRIK» za podizanje i prijevoz velikih kontejnera od 5,00 i 7,00 m3, čime je kompletirana ovogodišnja nabavka specijalnih vozila za odvoz komunalnog otpada.

Kako je već ranije javnost obaviještena«Usluga Poreč» d.o.o. Poreč je, temeljem prošle godine raspisanog natječaja, u 2004. i 2005. godini upotpunila vozni park sa ukupno 7 specijalnih komunalnih vozila za prijevoz komunalnog otpada i fekalija.

U 2004. godini isporučena su nam dva komunalna vozila «smećara», jedan samopodizač za velike kontejnere od 5,oo i 7,oo m3, jedno vozilo za skupljanje otpada i pranje kontejnera te fekaljera od 13,oo m3.

Ove su nam godine, sve na osnovu prošlogodišnje započete akcije, isporučena još dva vozila i to: jedan «smećar» te kako je ranije istaknuto jedan samopodizač.

Novim vozilima zamijenjen je u dobroj mjeri izuzetno stari vozni park Usluge, te možemo slobodni istaknuti da u turističku sezonu 2005. ulazimo puno spremniji u odnosu na prethodne godine.

Uprava Društva

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email